időjárás 21°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo

Főzőverseny és tűzshow is várta az érdeklődőket Bajnán

Forrás: Országszerte
2022.08.02. 19:51
borítókép

Több százan látogattak ki szombaton a sportpályára a főzőversennyel egybekötött bajnai falunapra.

A nap gyermek- és családi versenyekkel kezdődött el, mindemellett a polgárőrök KRESZ-parkja, a Bajnai Zöld Tündérek Ökokör játszóháza, az arcfestés, az ugrálóvár és a népi játszóház is rendkívül népszerű volt június 30-án Bajnán. A kutyás rendőrségi bemutató mellett Alexa László, Nagyné Tóth Edit, Toma Krisztina és Benkő Attila kézműves foglalkozásokat tartott – írja a Komárom-Esztergom megyei hírportál, a kemma.hu.

A gyermekeket szórakoztatta a komáromi Bábuci Bábszínház, majd fellépett a bajnai, illetve nyergesújfalui senior tánccsoport, valamint a Csima Hagyományéltető Egyesület is, sőt a Bajnai Kick-Box és Szabadidő Sportegyesület bemutatója nagy sikert aratott. A Bajnáért Emlékérmet idén Horváth László, a Bajnai Polgárőr Egyesület elnöke kapta meg, a kitüntetéssel ismerték el több évtizednyi áldozatos munkáját. A díjazottat Elődné Lukács Erzsébet, a település jegyzője és Pallagi Tibor méltatta.

A ceremónián részt vett dr. Kancz Csaba főispán, a megyei polgárőr szövetség képviseletében Bokros Gábor, továbbá beszédet mondott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Erős Gábor országgyűlési képviselő is.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)