Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: kereszténység

499 cikk 1/50 oldal

Testvéreink a hitben

A keresztény szabadság kiteljesedésének egyik feltétele, hogy helyesen értelmezzük azokat az alapelveket, amelyeket örökül kaptunk. Ez létkérdés.

Novák Katalin: A gyermek a jövő közösségeinek az alapja

„A hála érzete természetes módon tölt el minden családot, ahova gyermek születik, de a keresztények ezen túl a gyermeket a Gondviselés ajándékának is tekintik” – fűzte hozzá az államtitkár.

„Ausztria keresztény-zsidó ország”

Három héttel az osztrák parlamenti választások előtt bemutatta pártja migrációról, integrációról és biztonságról szóló intézkedéstervét Sebastian Kurz, az Osztrák Néppárt (ÖVP) listavezetője.

Ha kivágják a gyökereit, elpusztul maga a fa is

Irak jelenlegi rossz biztonsági helyzetében csak egy erős központi kormány létrehozása hozhat érdemi fordulatot, ez viszont nem lehetséges a külföld segítsége nélkül — állítja Moszul szír ortodox érseke.

Öncenzúra jellemzi a Nyugatot

A nyugati demokráciákban egyfajta politikai korrektség és öncenzúra figyelhető meg. Nem lehet beszélni a keresztény értékekről — véli Timo Soini, Finnország előző külügyminisztere.
499 cikk 1/50 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.