Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: kereszténység

147 cikk 1/15 oldal

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét

Az ima­hét nap­ja­in a kü­lön­bö­ző fe­le­ke­ze­tű gyü­le­ke­ze­tek közösen tar­ta­nak isten­tisz­te­le­teket és imád­koz­nak a ke­resz­té­nyek egy­sé­gé­ért.

Rod Dreher: Bárcsak lenne egy Orbánunk!

A Mandinernek adott interjúban a konzervatív író baloldali kulturális radikalizmusról, Közép-Európa történelmi tapasztalatáról és a kereszténység jövőjéről is beszélt.

Istenkereső mozdulatok

Madassery Benvin Sebastian Indiából érkezett, a misszionárius verbita rend tagja. Hite szerint egészséges, boldog életet élni csak közösségben lehet.

Születésnapra

Vannak dolgok a világban, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ezekről szoktam itt dacos mániákussággal beszámolni.

Cipővel az ajtórésben

Annyi bizonyos, a gazdag nyugat-európai országoknak van mozgásterük, hogy az EU következő büdzséjében a saját megfontolásaik szerint zárják-nyissák a csapokat.

Francia lap: SOS Nyugati Keresztények

A nyugati keresztények nem egy külső, őket elpusztítani akaró, felfegyverzett erő miatt vannak veszélyben, hanem egy belső összeomlásnak köszönhetően, amit nagyon nehéz megállítani.
147 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …