Annalena Baerbock német külügyminiszter végre kimondta: magasról tesz arra, hogy mit akarnak az emberek

A globális elit tagjai számára a demokrácia és a népakarat már régen nem számít semmit.

2022. 09. 07. 17:30
BAERBOCK, Annalena
Berlin, 2022. március 16. Annalena Baerbock német külügyminiszter felszólal a német parlamenti alsóház, a Bundestag ülésén Berlinben 2022. március 16-án. A német törvényhozásban a képviselõk a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekrõl, valamint az ukrajnai háborúról tanácskoztak. MTI/EPA/Filip Singer Fotó: Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Annalena Baerbock, a Zöldek üdvöskéje, egyben német külügyminiszter a minap azt mondta, hogy nem érdekes, mit gondolnak a német választók, inkább az ukrán emberekért kell aggódnia a kormánynak.

Ez igen, hölgyem!

Köszönet a vallomásért!

Amit mondott, az végre annak a világos deklarálása 2022-ben, hogy a globális elit tagjai számára a demokrácia és a népakarat már régen nem számít semmit. Ez az a szép új világ, a Great Reset, a Nagy Újrakezdés, amelyben az elit fog mindent irányítani.

Az elitnek pedig az a célja, hogy „Russia must perish”, azaz Oroszországnak pusztulnia kell. Mindenáron, bármi áron.

Ez ilyen egyszerű.

Jó lenne végre szembenéznünk nekünk is ezzel.

És még mit is mondott ez a nagyszerű teremtés?

Ezt: „Ha azt az ígéretet teszem az ukrán embereknek, hogy »mellettetek állunk, amíg szükségetek van ránk«, akkor azt be is akarom tartani. Nem számít, mit gondolnak a német választóim, de én teljesíteni akarom az ígéretet az ukrán népnek.”

Jól van, nyugalom.

Vegyünk itt egy nagy levegőt, és nézzük meg: ki is ez az Annalena Baerbock, kit képvisel valójában, kik állnak mögötte?

A negyvenéves hölgy, a Grünen (Zöldek) társelnöke a legfiatalabb kancellár-jelöltként indult a választásokon tavaly szeptemberben Németországban, majd a megalakuló koalícióban, melyet a szocdemek, a liberálisok és a Zöldek alkotnak, külügyminiszter lett. Tehát hihetetlenül meredek karriert futott be. Már a kampányban mögé állt a német fősodratú – tehát szinte mindegyik – média (Stern, Spiegel, Die Zeit stb.), dicsérték mint a jövő emberét. 

Mindez érthető, ő ugyanis szerves része a globális, transzatlanti elitnek – egyébként Robert Habeckkel, a Zöldek másik társelnökével, a jelenlegi német kormány alkancellárjával és egyben gazdasági miniszterével együtt.

Először: Baerbock tagja a German Marschall Foundnak (GMF), ami egy amerikai, de még inkább globalista agytröszt, hatalmas befolyással a német politikára. Nevével ellentétben ez a szervezet korántsem a német érdekeket képviseli Németországban, hanem az amerikai demokraták, illetve leginkább a globalisták érdekeit. Székhelye Washington D. C. Ezt az szervezetet az a Guido Goldman alapította még 1972-ben, aki egyébként szoros kapcsolatban állt David Rockefellerrel és más Wall Street-i bankárokkal.

William Engdahl, az alternatív híreket és véleményeket is olvasók számára jól ismert közgazdász azt írta a GMF-ről, hogy nem más a célja, mint a világot a globalista pénzügyi elit céljainak megfelelően átalakítani. Ennek érdekében számos rendszerváltó „operációban” részt vettek már, így többek között Ukrajna átalakításában is…

Ezek után ugye egyre érthetőbb, hogy miért viseli ennyire a szívén Baerbock az ukrán emberek sorsát?

Másodszor: Annalena Baerbock 2020 óta részt vesz a Klaus Schwab által vezetett Világgazdasági Fórum (WEF) munkájában. A WEF nem mást akar, mint a világ átalakítását egy olyan irányba, amelyben a nemzetállami vezetők helyett egy technokrata, globális elit gyakorolja a hatalmat egy atomizált, ellenőrzött, kozmopolita világtársadalom felett, s amelyben a demokrácia a hagyományos értelmében végleg szétporlad, jelentőségét, értelmét veszti.

Baerbock vállalt céljai között szerepel a klímapolitika radikálisan zöld programjának erőszakos bevezetése az Agenda 2030 szellemében, a migráció emberi jogként való elismerése, Oroszországgal és Kínával szembeni konfrontatív politika, illetve a digitális euró bevezetése.

Még tudnám folytatni, de azt hiszem, most ennyit is elég befogadni.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Egyébként kell!

Borítókép: Annalena Baerbock német külügyminiszter felszólal a német parlamenti alsóház, a Bundestag ülésén Berlinben 2022. március 16-án (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.