A WHO lesz a világkormány első változata? Ha igen, azonnal ki kell lépnünk belőle!

Az etióp marxista-kommunista által vezetett WHO a továbbiakban nem lenne más, mint a globális egészségügyi kérdéseket koordináló hatóság.

2023. 07. 26. 11:07
TEDROSZ, Adhanom Gebrejeszusz
Bejrút, 2021. szeptember 17. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) etióp fõigazgatója sajtóértekezletet tart Bejrútban 2021. szeptember 17-én. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz magas rangú vezetõkkel találkozik, egészségügyi intézményeket keres fel és ellátogat a központi kábítószerraktárba libanoni látogatása idején. MTI/EPA/Vael Hamzeh Fotó: Vael Hamzeh
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, egy etióp marxista-kommunista által vezetett WHO – az ENSZ egészségügyi szervezete – arra készül, hogy a jövő évi közgyűlésükön egy olyan megállapodást fogadtassanak el a 194 tagállammal – tehát az egész világgal –, amely átfogó és teljes uralmat ad a WHO-nak a járvány- és pandémiaügyekben a nemzetállamok felett. 

Erről korábban már több alkalommal írtam, de nem lehet eleget beszélni és írni erről, mert úgy látom, egy kicsit háttérbe szorulnak az ezzel kapcsolatos hírek a hivatalos médiában – sajnos hazánkban is.

Mint ahogyan nem sokat hallottunk arról sem – sajnos –, hogy hazánkban nemrég lezajlott egy WHO-s konferencia, amelyen részt vettek a magyar egészségügy vezetői is. Sőt el is fogadtak ezen az összejövetelen egy Budapesti Nyilatkozatot is. 

Na de sebaj, térjünk a lényegre.

A Világegészségügyi Szervezet (WHO) keretein belül már javában készül két megállapodás, méghozzá a Pandémiás Szerződés és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosítása. Ezeket a módosításokat terjesztenék a 2024-es közgyűlés elé, amelyik terveik szerint ezekre rábólintana. 

Az apró kis probléma csak az, hogy ezek a „módosítások” gyakorlatilag alapjaiban megváltoztatnánk az életünket – nemcsak a mienkét, hanem az egész világét. Méghozzá eléggé vészjósló irányban, hogy finoman fogalmazzak.

Amit ugyanis erről tudni lehet, az az, hogy a világjárványról szóló szerződés és az IHR módosításai alapján az Egészségügyi Világszervezet, a WHO gyakorlatilag egy egészségügyi világkormánnyá válna mint nemzetek feletti és globális szuperszervezet. A tervezetek alapján a WHO a következő feladatokat látná el:

A világjárványok korai felismerése és megelőzése – amihez létrehoznak egy globális korai előrejelző és megfigyelő rendszert.

A WHO a továbbiakban nem lenne más, mint a globális egészségügyi kérdéseket koordináló hatóság, amely hatékonyan megfosztaná a nemzeti és helyi egészségügyi hatóságokat az önálló döntések lehetőségétől, és így alapvetően ellentmondana a nemzeti szuverenitás és önállóság elvének.

További cél: a nemzetközi együttműködés erősítése olyan területeken, mint a megfigyelés, a riasztások és a reagálás, ami egyenértékű lenne az állampolgárok globális megfigyelőrendszerének államok általi létrehozásával, amelyet a WHO kényszerít ki, valamint a „félretájékoztatás” elleni küzdelem világszerte, ami lényegében egyenértékű lenne a cenzúra bevezetésével.

Még szerencse és jó hír – amiről szintén nem tudunk semmit –, hogy Kölnben június végén egy tíz ország jogászaiból összeálló társaság gyűlést tartott, és a leghatározottabban kiállt a fenti WHO-módosítások bevezetése ellen. 

Az Anwalte für Aufklärung nevű szervezet elveti mind a Pandémiás Szerződést, mind az IHR-t, mint olyan célokat, amelyek szembemennek a jogállamisággal, az emberi szabadságjogokkal, a szubszidiaritás elvével és a nemzetállamok szuverenitásával. 

A részt vevő tíz ország: Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Csehország, Hollandia, Izrael és Németország.

Egyértelműen fogalmaznak: nemet mondanak a totalitarizmusra és nemet mondanak a világkormányzásra, pontosabban annak első, lopakodó lépésére.

Én is egyértelműen akarok fogalmazni: igazuk van, volt és lesz.

Ha a WHO a nyugállományba vonult terroristával az élen valóban ilyen célokat akar 2024-ig megvalósítani, nem lehet más lehetőségünk, mint hogy kilépünk a WHO-ból, amelyet egyébként a Big Pharma, magáncégek és Bill Gates finanszíroz elsősorban.

Fontos nekünk a szuverenitásunk? Igen!

És bizony nem csak a WHO-val szemben…

Borítókép: Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) etióp főigazgatója sajtóértekezletet tart Bejrútban 2021. szeptember 17-én. (Forrás: MTI/EPA/Vael Hamzeh)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.