– Nem kell vészforgatókönyv, elég, ha nyomatékosan felhívjuk a konyhai dolgozók, felszolgálók figyelmét az élelmiszer-biztonsági szabályok szigorú betartására, a vendégekét pedig a kézfertőtlenítők használatára – közölte megkeresésünkre Vágó Péter, a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekvédelmi Szövetségének (Kisosz) Veszprém megyei elnöke. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan kezelik a mostani helyzetet a legforgalmasabb turisztikai régióban a vendéglátóhelyek, amelyek az eddigi hírek szerint joggal aggódhatnak az idei szezonért, mivel már belföldön is egyre többen lépnek vissza utazási terveiktől. A szakember elmondta, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ iránymutatása alapján felkészültek a helyi vendéglátósok, akik külön intézkedéseket is bevezettek az áprilisi húsvéti ünnepekkel már beinduló balatoni szezon védelmében, amelyre ugyanúgy készülnek, mint korábban.

Tények támasztják alá, hogy Magyarország az európai tudásintenzív gyártás élvonalában van
Nem igaz, hogy hazánk csupán összeszerelő üzem lenne.