Tovább dagad a botrány Alain Delon egykori ápolója körül

Egymásra mutogat az egykori ápoló és a színész családja, hogy ki használja ki a legendás színészt.

Forrás: Világgazdaság2023. 11. 12. 13:39
DELON, Alain
Cannes, 2019. május 19. Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életmûdíjának várományosa beszélgetésen vesz részt a fesztiválon 2019. május 19-én, a díjátadó napján. MTI/EPA/Ian Langsdon Fotó: Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 88 éves francia színészlegenda, Alain Delon egykori háziápolóját, Hiromi Rollint beperelte a színész családja, mondván, hogy évek óta agresszívan manipulálta őt és megpróbálta elszigetelni a környezetétől. 

Emellett pedig Alain Delon fia, Anthony arról beszélt, hogy mintegy 42 millió forintnyi összeget rejtett el a fürdőszobájában, és közben pedig folyamatosan csapolta a művész bankszámláját.

Az eddig is durva botrány így tovább dagad, ami azután tört ki, hogy a színész a nyáron megkérte az addig ápolónőként mellette tevékenykedő Rollint, hogy hagyja el a birtokot, majd pedig a családjával be is perelték a nőt. 

Anouchka, Alain-Fabien és Anthony Delon azt állítják, Rollin 2019 óta egyre agresszívebben lép fel mind az apjuk, mind a további családtagok ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a férfit elszigetelje a környezetétől, illetve teljes befolyása alá vonja. 

A gyerekek bizonyítani szeretnék, hogy Rollin letagadta, hogy az apjuk otthon volt, ha telefonon keresték, kezelte a levelezését, és még a kedvenc kutyáját is menhelyre adta, majd szándékosan félrekezeltette

 − írja a Világgazdaság.

De ez sem elég, hiszen kiderült, hogy rengeteg pénzről is szó van az ügyben, hiszen az említett közel 42 millió forintnak megfelelő euró mellett − aminek az eredetét egyelőre nem tudta kideríteni a rendőrség− a nő az utolsó négy hónapban 900-950 eurót vett le a színész ügyeire. Ám, ahhoz képest, mennyi mindenre elég lett volna ez az összeg, még étel sem volt a színész birtokán.

Alain Delon 2019-ben agyvérzést szenvedett, azóta kifejezetten rossz fizikai állapotban van, épp ezért szüksége volt egy segítőre, így került képbe Rollin, aki azt állítja, hogy 2006 óta éltek együtt és ő is gondoskodott a színészről. 

A vád állítása szerint az elmúlt időszakban lett igazán manipulatív, agresszívan próbálta izolálni a színészt.

Természetesen a nő tagad, és azt mondja, hogy a gyerekek ferdítése az egész, akiknek az egyetlen céljuk, hogy eltávolítsák őt az apjuk életéből. Júliusban ő is feljelentést tett lopás, erőszak és rágalmazás miatt. 

Ami biztos, hogy a két fél 1992 óta ismeri egymást, és az is biztos, hogy a sztár agyvérzése után végig mellette volt a nő, és állapota neki köszönhetően is javult.

Borítókép: Alain Delon francia színészlegenda (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.