Ezért fontos Orbán Viktor tizenkét pontja

Shea Bradley-Farrell az Alapjogokért Központ által kiadott és az Utolsó figyelmeztetés a Nyugatnak címmel íródott könyvében bemutatja, hogyan szilárdult Magyarország határozott nemzetté, miközben megőrizte kultúráját és nyelvét. A mai konzervativizmus válasz a huszadik század elnyomására, az Európai Unió globalista programjára és a Biden-kormányzat ellenállására. Bradley szerint Orbán Viktor tizenkét pontja kulcsfontosságú volt Magyarország modern, konzervatív felvirágzásához.

2024. 02. 13. 19:25
null
Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország a globális mainstream baloldali média folyamatos támadásainak van kitéve konzervatív kultúrája és kormánya miatt. Shea Bradley-Farrell, a Counterpoint Institute for Policy, Research and Education vezetője ismertette, hogy Magyarország mivel érdemelte ki a média haragját és hogyan jutott el a konzervatív megújulásig. Magyarország útjáról volt szó akkor is, amikor a The Bill Walton Show című podcastban szerepelt.

Az Alapjogokért Központ által kiadott új Bradley-könyv, ami az Utolsó figyelmeztetés a Nyugatnak címet viseli, utánajárt Magyarország történelmének, nyelvének és kultúrájának. 

A szakértő a kutatásai során arra a felismerésre jutott, hogy Magyarország modern identitását múltjának rugalmassága és kultúrájának egyedisége határozza meg a jelenben. 

A huszadik században mind a náci, mind a szovjet uralom túléléséig Magyarország határozott nemzetté szilárdult a több ezer évvel azelőtti nomád, magyar törzsként való felemelkedéstől, eközben megőrizte a kultúráját, és az egyetlen ország maradt, amely a magyar nyelvet beszéli. 

A mai konzervativizmus válasz a szabadságot és a magyar kultúrát szétzúzó huszadik század elnyomására, az Európai Unió újabb próbálkozásaira, hogy globalista programjával ugyanezt tegye, és a Biden-kormányzat ellenállására és nevetségessé tételére. 

Ma Magyarország kiáll nemzeti szuverenitása mellett, elutasítva az EU bevándorlási követeléseit, megőrizve keresztény identitását azáltal, hogy megvédi gyermekeit és családjait a radikális LMBTQ-ideológiától, és még többet tesz identitása, függetlensége és szabadsága védelmében.

Bradley szerint Orbán Viktor miniszterelnök tizenkét pontja, amely híresen meghatározta kormányzati stratégiáját, kulcsfontosságú volt Magyarország modern, konzervatív felvirágzásához: 

Ez tulajdonképpen Orbán tizenkét pontja közül az egyik, amelyet be is teszek a könyvembe, mert szerintem nagyon gyakorlatias stratégia arra vonatkozóan, hogyan lehet megőrizni az ország szuverén, konzervatív, a hagyományos értékekre, a családi értékekre összpontosító országot.

Bradley szerint ez a tizenkét pont a legfontosabb.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.