Orbán Viktor: Igazunk volt!

„Európában egyre többen ébrednek rá, hogy nekünk volt igazunk, amikor nem engedtük be az illegális migránsokat” – fogalmazott a miniszterelnök.

2024. 09. 29. 19:26
ORBÁN Viktor
Miniszterelnöki interjú a Kossuth rádióban Fotó: Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót péntek reggeli interjújából. 

„A migrációs vitára különösképpen igaz az a magyar bölcsesség, hogy szólj igazat és leveszik a fejedet, és ebben nem vagyunk egyedül. Egyre több ország mondja azt, hogy ezeknek a fiúknak volt igazuk. 

Tehát ma már Brüsszelben vagy Európában az közhelyszámba megy, hogy igaz, hogy ütjük-vágjuk, büntetjük a magyarokat, de közben mindannyian tudjuk, hogy nekik volt igazuk, sőt nekik van igazuk, mert egyetlen esélyünk van egy szebb jövőre, az pedig az, ha nem engedjük be a migránsokat, nem engedjük be az illegális migránsokat az európai kontinensre – fogalmazott a miniszterelnök. 

Mint mondta, ezért is üzente a német kancellárnak azt, hogy „Welcome to the club, Isten hozta önt abba a klubba, ahol azok a politikusok vannak, akik meg akarják védeni a hazájukat.”

Borítókép: Orbán Viktor a Kossuth rádiónak ad interjút (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.