Rákkal diagnosztizálták a The Cure egyik oszlopos tagját

1987-ben csatlakozott a bandához.

Forrás: TMZ2024. 09. 02. 16:48
(From L) Inductees Reeves Gabrels, Simon Gallup, Robert Smith, Roger O'Donnell and Jason Cooper of The Cure attend the 34th Annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony at Barclay's Center on March 29, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
A The Cure. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vérrákkal diagnosztizálták Roger O’Donnellt, a The Cure billentyűsét. Mindez egy évvel a diagnózis után került napvilágra, miután vasárnap az X-en posztolt arról, hogy biztos akar lenni abban, hogy az emberek beszélnek a vérrákról – adta hírül a TMZ

A billentyűs részletezte, 2023 szeptemberében limfómát – a vérrák egyik fajtáját – diagnosztizáltak nála, és bár egy ideig figyelmen kívül hagyta a tüneteket, végül orvoshoz ment. Hozzáfűzte, eleinte megsemmisítve érezte magát a hír miatt, de most jól van és jó a prognózisa is, miután több kezelést is végigcsinált. Az embereknek azt tanácsolta, hogy minél előbb vizsgáltassák ki magukat, hiszen nagyobb esélyük van legyőzni a betegséget, ha időben megvan a diagnózis. O’Donnell köszönetet mondott szeretteinek és az orvosainak is. 

Roger O’Donnell egyébként tavaly májustól szeptemberig a The Cure-ral turnézott, ezt követően kapta meg a diagnózist. Bár a The Cure 1976-ban alakult meg, ő 1987-ben csatlakozott hozzájuk és azóta is a csapat tagja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.