Csizmás kandúr Pécsett, Kaposváron és Veszprémben

A márosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház Sramó Gábor rendezésében vitte színre A csizmás kandúr című darabot. A színházi olimpia programelemeként ezúttal három városba látogatnak el május végén. A pécsi Bóbita Bábszínházba május 27-én 16 órától, a kaposvári BábSzínTérbe május 28-án 11 órától, a veszprémi Kabóca Bábszínházba pedig május 29-én 11 órától várja a nagyérdeműt a vásárhelyi társulat.

Magyar Nemzet
Forrás: Szinhaz.org2023. 05. 07. 15:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körülbelül ötven perc móka és kacagás vár azokra a gyermekekre, akik ellátogatnak Sramó Gábor A csizmás kandúr rendezésére. Mint tudjuk, a legkisebb testvér élete sosem könnyű, legalábbis a mesékben. – Akkor különösen nehéz, ha idősebb testvérei öröklik a családi malmot és a családi szamarat, neki pedig csak egy éhes macska jut, no meg az országút. Ám ha az a macska képes csizmát húzni, beszélni, de még dalra fakadni is, reménykedhetünk, hogy az ő segítségével hősünk sorsa nem várt fordulatot vesz. Ki tudja, még talán gróf vagy báró is lehet belőle, meg szép királylány lehet a felesége – de csitt! Már érkezik is Szenyóra Rozina és családi vándorszínháza, hogy eljátsszák Nektek a Macskamester hiteles történetét! – írják az alkotók.

(Fotó: Szinhaz.org)

 

A Macskamester története Cseke Péter és Dull János zenéjének kíséretében, Máthé Rozália, Halmágyi Éva, Bonczidai Dezső, Szabó Dániel
Cseke Péter és Dull János szereplésével kerül színpadra. A váratlan fordulat és a kacagás borítékolható. 

Programok, rekordok, riportok a Kultúrnemzet színházi olimpiai gyűjtőoldalán! Kattintson IDE
 

Borítókép: A csizmás kandúr (Fotó: Színház.org)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.