A Guns N’ Roses egyik tagja magyar üzletben, magyar punkbanda pólóját vette meg

Véletlenek nincsenek. Vagy mégis?

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 07. 19. 14:53
null
Glastonbury, 2023. június 25. A Guns N’ Roses amerikai hard rock együttes fellép a Glastonburyi fesztiválon a délnyugat-angliai Piltonban 2023. június 24-én. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválja az idén június 21-tõl 26-ig tart. MTI/AP/Invision/Joel C Ryan Fotó: Joel C Ryan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész jól szórakozhatnak Magyarországon a Guns N’ Roses tagjai, akik legutóbb 2006-ban jöttek hazánkba. 

Míg kedden Axl Rose és Duff Mckagan sétálgatott a Vörösmarty tér környékén, úgy tűnik, Frank Ferrer a banda dobosa is feltalálta magát, ugyanis az Üllői úti vintage és second hand boltban, a Gihádában vásárolgatott, legalábbis erről tanúskodik az üzlet közösségi oldala. Nem is akármit.

Ferrer a Prosectura punkzenekar pólóját vette meg, és érdekesség, hogy a zenekar énekese, Imre Norbert éppen a Gihádában dolgozik. Véletlenek tehát vannak. Vagy mégsem? Egy biztos, a Guns N’ Roses ma este a Puskás Arénában lép fel, korábban pedig a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy az állójegyeket úgy elkapkodták a rajongók, mint a cukrot. 

Borítókép: Guns N’ Roses (Fotó: MTI/AP/Invision/Joel C Ryan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.