Elképesztő sikereket ér el Azahriah európai turnéján

November 2-án indult Azahriah első európai turnéja. Először Bécsben lépett közönség elé, majd Prágába utazott tovább. November 4-én Varsóban, november 6-án Berlinben, november 9-én és 10-én Angliában, november 11-én Párizsban, november 14-én Zürichben találkozhatnak vele a rajongók. A külföldi turnénak Münchenben lesz vége november 15-én.

Forrás: Index/ Világgazdaság2023. 11. 04. 20:00
AZAHRIAH
Budapest, 2022. szeptember 15. Azahriah (Baukó Attila) a Debreceni Egyetem yoUDay elnevezésû tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. szeptember 14-én este. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról az Index és a Világgazdaság is beszámol, a fiatal énekes két hét alatt összesen tíz koncertet ad, és minden helyszínen telt ház előtt lép majd fel. – Az összes időpontra elkeltek a jegyek – adott hírt korábban közösségi oldalán maga Azahriah is. A koncertek remek hangulatáról számos videó is tanúskodik. 

Az Indexen megjelent cikk szerint Azahriah karrierje szárnyal, jövőre három alkalommal is megtölti majd a Puskás Arénát. Október 10-én hivatalosan is megkezdődött a jegyértékesítés a jövő májusi koncertre, de – amint azt a cikkben is olvashatjuk – olyan nagy volt az érdeklődés, hogy meghirdettek egy második fellépést is 2024. május 26-ra. Mindez még mindig nem volt elég a rajongóknak, ezért a szervezők egy harmadik időpontot is bejelentettek, amelyre azóta már szintén minden jegy elkelt.

„Azahriah napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója, a YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 325 milliót, a Spotify-on pedig havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. Az énekes tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Pályafutását még Paul Street néven, youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Abban az évben nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. 

Azahriah az egyik legnépszerűbb magyar előadóvá vált, júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki

fogalmaz a portál.

A Vg.hu-n megjelent cikk azt is kifejti, hogy a popsztár nemcsak a rajongók bizalmát élvezi, hanem a szakmáét is. Ő kapta a legtöbb – összesen négy – jelölést a Klipszemlén, amit november 9-én immár hetedszer rendeznek meg az Akvárium Klubban. 

A Magyar Klipszemle 2015 óta az egyik legfontosabb zeneipari háttérrendezvénnyé nőtte ki magát

– olvashatjuk a Vg.hu cikkében.

Borítókép: Azahriah a Debreceni Egyetem yoUDay elnevezésű tanévnyitó stadionshow-ján (Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.