Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Randizós realityshow készül a Szex és New Yorkból

Magyar Nemzet
Forrás: Variety
2023.11.30. 20:30
Randizós realityshow készül a Szex és New Yorkból

A Van még szex a városban című műsorban négy, ötvenes éveiben járó nő veti bele magát a randizás legkülönfélébb módozataiba.

Téved, aki azt gondolja, mára leáldozott a valóságshow-k korszaka. Bár a hagyományos, akváriumszerű formula fölött (amikor látszólag céltalanul zárunk össze embereket, hogy nézegessük, mit csinálnak) már kezd eljárni az idő, egymást érik a tematikus, egy-egy különleges témára vagy kifejezett feladatra épülő realityk. Ezek között is kiemelt szerepet foglalnak el a műsorgyártók termékpalettájában a párkeresős műsorok. Bár ezekben a legritkább esetben sikerül párra lelnie a szereplőknek, ez a készítőket nem tántorítja el attól, hogy újabb ötletekkel rukkoljanak elő. 

Az eredeti Szex és New York-történet szerzője, Candace Bushnell
Az eredeti Szex és New York-történet szerzője, Candace Bushnell. Fotó: Walter/Northfoto

Ezt gondolhatták a legújabb amerikai randizós produkció, a Van még szex a városban (Is There Still Sex in The City) készítői is, akik a nagy sikerű Szex és New York című sorozat (illetve az annak alapját adó Candace Bushnell-regény) nyomán dolgozták ki a műsor tematikáját. A Variety cikke szerint 

a show-ban négy, ötvenes éveiben járó barát kalandjait követhetik majd végig a nézők a randizás útvesztőin keresztül. A hölgyek nagyvárosi életüket hagyják maguk mögött, hogy beköltözzenek egy vidéki kastélyba, ahol minden epizódban más-más férfiakkal találkoznak majd: „kipróbálják” a fiatal férfiakat, az idősebb urakat, a gazdagokat és álmaik férfiját is.

A műsorról megszólalt maga Bushnell is, aki egy közleményben úgy fogalmazott, „az ötven-egynéhány éves (és idősebb) nők most a legmenőbb csoport randizási szempontból, és én is közéjük tartozom. Az évtizedek alatt mindenféle korú férfival randiztam már, és nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan műsoron dolgozhatok, ami a kapcsolatok iránti szenvedélyemet ötvözi azzal a lehetőséggel, hogy segítsek a hozzám hasonló nőknek újra rátalálni a szerelemre.” 

Borítókép: Jelenetfotó a 2008-as Szex és New York című filmből (Forrás: New Line Cinema/Northfoto)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.