Élő közvetítés
Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Mit hoz a Netflix Valentin-napra?

Romantikus filmek sokaságával köszönti a Netflix a szerelmesek napját. Azok, akik kedvelik az efféle szórakozásokat, bőséges választékot találnak Valentin-nap alkalmából a kínálatban. Akár egyedül kénytelen valaki átélni a romantikus álmokat, akár párjával bújik össze a képernyő előtt, kedvére szórakozhat. Lássuk tehát, miféle filmpremierekkel várja a filmrajongókat a streaming csatorna!

2024. 02. 14. 8:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Soweto Love Story 


A komikus szerelmi történet szerint egy anya kétségbeesetten vágyik három egyedülálló fia házasságára, s, hogy valamiképpen ösztönözze őket, megígéri, azé lesz a háza, aki elsőnek megházasodik. A fiataok között eszeveszett verseny kezdődik…
Főszereplők: Lunga Shabalala, Duduzile Ngcobo, Zenzelisphesihle Sparky Xulu

 

Good Morning, Verônica 


Harmadik évadjához érkezett a Jó reggelt Veronika sorozat. A brazil misztikus krimiszéria hőse egy perifériára szorult zsaru, aki ragadozókra vadászik különféle randioldalakon. Egy nem túl szép napon azzal szembesül, hogy felesége szörnyű titkot hordoz… 
Főszereplők: Tainá Müller, Rodrigo Santoro, Maitê Proença

 

Love is Blind 


A Love is Blind show először 2020-ban mutatkozott be, s az évek során számos párnak segített megtalálni a szerelmet. Természetesen a romantikával együtt jár a dráma és a feszültség is. Ráadásul a konfliktusok olykor kicsaptak a stúdióból és valódi sajtóperré alakultak. Aki az eddigi öt évadot kedvelte, az a 14-én induló hatodik évaddal is elégedett lesz. A műsor ez alkalommal az észak-karolinai Charlotte-ból jelentkezik.

 

Players 


Valentin-napon vetíti a Netflix új romantikus vígjátékát, a Playerst
Mack, a New York-i sportújságíró azzal tölti az idejét, hogy a legjobb barátja, Adam mellett kapcsolati „játékokat” dolgoz ki. Ám egy alkalommal a játék komolyra fordul. A célpontból cél lesz, és Macknak játékot kell váltania. Vajon képes erre? 
Főszereplők: Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis

 

The Heartbreak Agency 


A német romantikus mozi főhőse, Mária segít megtört szívű klienseinek leküzdeni a szomorúságot. Ügynökségében az egyedülálló anyuka mindenki szívfájdalmára megtalálja a tökéletes gyógyszert. Ám egy ügyben a dolgok váratlan fordulatot vesznek. 
Főszereplők: Rosalie Thomass, Laurence Rupp, Cora Trube

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.