Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Filmek júniusban, amiket vétek lenne kihagyni

A nyár elején sem maradunk filmújdonságok nélkül. Filmajánlókban mutatjuk, milyen filmek és mikor érkeznek júniusban.

2024. 06. 11. 9:00
Céline Dion dokumentumfilm filmpremier június
Dokumentumfilm készült Céline Dionról. Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Családi kikapcsolódáshoz Agymanók 2.
A gyerekek egyik nagy kedvence, az Agymanók című film újabb résszel jelentkezik. Az első rész több mint kilenc éve robbant be a köztudatba és lopta be magát a családok és a gyerekek szívébe. Az érzelmeket bemutató animációs film ezúttal a főszereplő karakteren, Rileyn keresztül a tinédzserkori fejlődést tárja fel – a film június 13-tól látható a mozikban.

Filmek júniusban: érkezik az Agymanók 2. is
Filmek júniusban: érkezik az Agymanók 2. is Forrás: themoviedb.org

Céline Dion 

Az Amazon Prime-ra érkezik a világhíres énekesnőről szóló dokumentumfilm, az Én vagyok: Céline Dion. A többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő egyik legnépszerűbb dala a Titanic-film főcímdala, a My Heart Will Go On, de ezenkívül lírai, szerelmes dalaival meghódította a közönséget, sok-sok turnén járt karrierje során és számos albummal örvendeztette meg rajongóit. Az utóbbi években nagyszabású turnéjának állomásait elhalasztotta, majd pedig törölte, köztük a budapesti állomást is tudta vállalni. A világturné lemondásának hátterében Celine Dion betegsége állt, mely egyre inkább megakadályozta hivatásának gyakorlásában. 

A június 25-től érkező filmet az Oscar-jelölt Irene Taylor rendezte 

– a film az ígéri, a nézők betekintést nyerhetnek Céline Dion személyes kihívásaiba, melyekkel az életét megváltoztató betegség diagnózisát követően kellett szembenéznie. 

Horizont: Egy amerikai eposz 

Az amerikai epikus westernfilm első része június 28-án érkezik a mozikba. A Kevin Costner által rendezett mozifilm a régi westernfilmek hangulatát idézi. Az alkotás az amerikai polgárháború időszakában játszódik és Amerika hőskorszakának bemutatására törekszik, olyan sztárokkal a címszerepekben, mint Dale Disckey, Kevin Costner vagy éppen Jane Malone. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.