Azahriah és Majka azon vitatkozik, hogy ki az intelligensebb

A vita apropója pedig az, hogy Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet.

2024. 07. 25. 7:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sosem volt intelligens, a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában tehetséges csak – ezzel vádolta meg Majoros Pétert (Majka) Baukó Attila (Azahriah). A két zenész azután szólalkozott össze, hogy Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet. Emlékezetes: Majka először kiállt Ábrahám mellett, és azt írta, hogy Puzsérnak nagyon kijárt már egy pofon, mert gyakorlatilag a fél országot folyamatosan verbálisan bántalmazza azzal, hogy közszereplőként tevékenykedik. 

Ezután Azahriah az Instagram oldalán közölt egy sztorit, melyben a fentiek mellett azzal is vádolja Majkát, hogy nagyon illeszkedik a NER-hez is, hiszen az általa megvédett Ábrahám Róbert influenszer jelenleg a Pesti Srácok újságírójaként is tevékenykedik. A Való Világ című RTL-es műsorban ismertté vált, és ma is az RTL-nél dolgozó Majka, aki egyébként dalokat is ír és koncerteket is ad, ezután azt írta a YouTube-influenszerből népszerű zenésszé avanzsált Azahriáhnak, hogy 

rettentő rosszul esik, hogy úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék

– A tököm tele a propagandamantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással. 

Kedves Azi!

Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval.

Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt.

És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam – üzent Baukónak Majoros Facebook-posztjában

Borítókép: Majoros Péter (Majka) a Partizánban beszél arról, hogy melyik kormányplakátot gyűlöli (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.