Skrillex egy Bikini-dallal durrantotta be a bulit a Szigeten + videó

A Sziget zárónapjának headlinere, Skrillex kellemes meglepetéssel indította koncertjét. A Grammy-díjas művész egy Bikini-klasszikussal, a Közeli helyeken című dallal alapozta meg a hangulatot.

2024. 08. 13. 7:28
SKRILLEX
Az amerikai Skrillex koncertje a Sziget nagyszínpadán Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Skrillex, azaz Sonny John Moore zenei karrierje egészen a 2000-s évek elejéig nyúlik vissza. 2008-ban kezdett játszani Los Angeles környékén, mielőtt még Skrillex néven vált ismertté. 2010. június 7-én adta ki bemutatkozó lemezét, My Name is Skrillex néven. 2011-ben közreműködött a Korn lemezén, ebben az évben például együtt léptek fel a Coachella színpadán. 

2010 végén elkészítette a Scary Monsters and Nice Sprites, 2011 közepén a More Monsters and Sprites EP-t. 2011-ben öt Grammy-díjra jelölték – köztük a legjobb új előadóéra –, melyek közül hármat megnyert: legjobb tánc/elektronikus album, legjobb tánczene és legjobb nem klasszikus remix felvétel kategóriákban.

A Los Angeles-i DJ és énekes idén februárban jelentkezett második, Quest for Fire című albumával, amit rögtön egy meglepetéslemez kíséretében adott ki.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.