Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

info
gyereknap

Gyereknap a Néprajzi Múzeumban

Május 26-án Amazónián és Kalotaszegen át, alkotva, mesélve, zenélve, ritmusrobbanással, színkavalkáddal hozza el a gyereknapot a 18 év alattiaknak a Néprajzi Múzeum. Az egész nap tartó színes programsorozat remek lehetőséget nyújt arra, hogy a család legnagyobb és legkisebb tagjai minőségi időt tölthessenek el együtt.
locationNéprajzi Múzeum
clockmájus 26. vasárnap 11:00 - május 26. vasárnap 17:00

A brémai muzsikusok zenés mesejátékon keresztül kelnek életre, a családok hangszereket próbálgathatnak a nádidudától kezdve a bendzsóig egy interaktív játszóházban, a Játszóház Projekt által 50 abbahagyhatatlan társasjátékot próbálhatnak ki a gyerekek és a szülők. De lesz levélíró, képeslaprajzoló vagy gyöngyfűző workshop, kalotaszegi tájkollázsokat készíthetünk, akvarellt festhetünk és saját szemünkkel fedezhetjük fel az amazóniai esőerdőt. 

Jegyek

Az egész napos gyereknapi programok családi all-in jeggyel vagy all-in kombinált jeggyel látogathatók:

Családi all-in jegy (2 felnőtt + legfeljebb 3 gyermek 18 éves korig): 6.900 Ft

All-in kombinált jegy (teljes árú/fő): 4.500 Ft

All-in kombinált jegy (6-26 év között/nyugdíjas 62-70 év között/ fő): 2.250 Ft

Jegyvásárlás: ITT

További program lehetőségek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.