időjárás 11°C Helga 2023. október 3.
logo

Láthatatlan kölykök – az Újvidéki Színház előadása

Terék Anna szociális témákban jártas pszichológus-költő és Lénárd Róbert évekig fontolgatták a Láthatatlan kölykök dráma megalkotását és színrevitelét. Az előadást kegyetlen témájából Kovács Adrián zenéje ráncigálja ki, hibrid formát, afféle kísérleti musicalt formálva belőle. A darabot június 8-án láthatja a közönség a Győri Nemzeti Színház - Kisfaludy-termében. Az előadásban mások mellett Szalai Bence, László Roland, Dupák Fanni lép színpadra.

Láthatatlan kölykök – az Újvidéki Színház előadása

Győri Nemzeti Színház, Kisfaludy terem
https://www.jegy.hu/program/lathatatlan-kolykok-duna-feszt-147162/974169 Jegyrendelés

Két fiú érkezik az üres vajdasági kisvárosba. Menekülnek, futnak, végtelen utak húzódnak mögöttük. Az életük nehéz, a lábuk véres, a hideg és az eső mellett iszonyú dolgok rejlenek a fájó izmok mélyén.

Három lány izeg-mozog egy játszótéren, az életük nehéz, csak egészen másképp. A fiúk és a lányok találkozásából meg-nem-értés, közeledés, talán vonzalom születik, de a rémálmok, amik mozgatják őket, egyre sodorják őket tovább. A nagyvárosba, ami mindent eltakar.

Ahogy lassan megismerjük a két fiú múltját és be-bekacsintanak a történetbe a sokszor kegyetlen, máskor pedig egyszerűen csak tudatlan vagy tehetetlen felnőttek, egyre jobban értjük, miféle láthatatlansággal küzdenek ezek a kölykök.

Jegyár: 3 900 Ft

Jegyvásárlás: ITT

Programok, rekordok, riportok a Kultúrnemzet színházi olimpiai gyűjtőoldalán! Kattintson IDE!