időjárás 2°C Marcella 2023. január 31.
logo

Ünnepváró forgatag a Hagyományok Házában

Közös adventi készülődésre invitálja közönségét a Hagyományok Háza december 9–11. között. A reggeltől estig tartó ünnepváró programsorozatukon meghitt koncertek, bábelőadás, adventi ringató, ajándékkészítő műhelyek, színpadi műsorok, könyvbemutatók, meseelőadások, gyerektáncház, kiállításmegnyitó, gasztronómiai előadás és kóstoló, kézművesvásár szerepelnek.

Ünnepváró forgatag a Hagyományok Házában

Hagyományok Háza
https://hagyomanyokhaza.hu/hu/unnepvaro2022 Jegyrendelés

Fellép többek közt Navratil Andrea és a Kobzos együttes, a Magyar Állami Népi Együttes, Korpás Éva, Paár Julcsi, a Guliba társulat, Fabók Mancsi, a Pengetős trió, a Klárisok zenekar, Fábián Éva és Aranyos Boglárka. 

Ajándékkészítő műhelyükben bárki elkészítheti személyes karácsonyi ajándékát. A műhelyekben kis létszámú csoportokban dolgoznak, így az oktatók mindenkire egyéni figyelmet tudnak fordítani. 

Az ünnepváró vásárban egyedi, kézzel készült remekműveket: szebbnél szebb ékszereket, játékokat, a háztartásban használt praktikus eszközöket, textileket, dísztárgyakat, öltözetdarabokat és kiegészítőket vásárolhatunk, amivel nemcsak szeretteinket örvendeztethetjük meg, hanem segíthetjük a Hagyományok Háza alkotóit, hogy a jövőben is megmaradhassanak mesterségüknél és hasonló csodákkal örvendeztethessenek meg minket.

A hétvége részletes programját, ITT találják.