idezojelek

Schiffer András és Kende Péter robbantotta fel a baloldali hazugsággyárat

Van még kérdés?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A balliberális média a hatóságok túlkapását igyekszik bizonygatni a státustörvény ellen tartott tanár-diák tüntetésen a karmelita kolostornál. Ennek ellenére nagyon sokan átlátnak a szitán és egyre többen az ellenzéki oldalról is egyetértenek azzal, hogy arányosan lépett fel a rendőrség. Kende Péter a Klikk TV „Mélyvíz” című műsorában adott hangot a véleményének, a következőket mondta:

„Szemben az első alkalommal, tegnap elhangzott a felszólítás az »abbahagyásra«, és elhangzott a figyelmeztetés is, hogyha nem… akkor kényszerintézkedések következnek. Tehát nagyobb a valószínűsége annak, hogy tegnap még a könnygázhasználat is legális volt. Mi több, – ahogy láttam, hogy a gyerekek nem hagyják abba, nem mennek el, továbbra is próbálják leszedni a kordont – akkor ez a feladat, akkor ezt kell tenni."

Schiffer András ennél még messzebbre ment, egészen konkrétan fogalmazta meg a véleményét a Magyar Jelen Nyílt sisak című műsorában:

„ami kedden történt, az nem a pedagógusbér-emelésről, nem az óraszámemelésről szólt, hanem klasszikust megidézve, hogy készüljenek k…rva jó képek arról, hogy a rendőrség gyerekeket ver. Erre ment ki a játék, hogy a világsajtó, a BBC, CNN azzal legyen tele, hogy az orbáni diktatúra rendőrsége gyerekeket ver!"

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rétvári Bence hétfőn a parlamentben veszélyesnek nevezte amikor „dollárra megvett politikusok” követnek el agresszív akciókat. Hangoztatta: a karmelitánál történtek mellett ilyen volt, amikor Fekete Győr András füstgránátot dobott a rendőrökre, amikor Gulyás Márton többféle közintézményt lefestett, illetve ilyen volt, amikor a baloldali képviselők betörtek a közmédia épületébe.

– Azért veszélyes ez, mert olyan politikusok teszik ezeket, akikről tudjuk, hogy külföldről megvásárolták őket. Ahogy brüsszeli politikusokat is megvásároltak Katarból, úgy budapesti politikusokat is megvásároltak Brüsszelből – mondta az államtitkár. 

A sorozatos kudarcok után a baloldal kezdi teljesen elveszíteni az önkontrollját.

Ha azonban már a józan gondolkodású emberek az ellenzéki térfélről is bírálatot fogalmaznak meg az agresszív, kordonbontó akciók láttán, porrá zúzva a balliberális média hazugsággyárát, akkor bizony el kellene gondolkodni azon, hogy biztos ez a helyes út az ellenzék számára?

Borítókép: Kordonbontó diák a karmelita kolostornál (Fotó: MTI/Bruzák Noémi) 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.