idezojelek

Retteghet Orbán, az SZDSZ pusztító fegyverét is bevetették ellene

Előkerült a titkos ász.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Klubrádióban Bolgár György vendége volt a Horn-, majd a Gyurcsány-kormány egykori oktatási minisztere. A beszélgetésben Magyar Bálint ismét előhúzta a cinkelt paklijából a titkos ászt. Szerinte Magyarország, maffiaállam és ezt kellene kommunikálni a vidéki emberek felé, mert ezt könnyen megértik, a következőképpen fogalmazott: 

„A magyar baloldal nem hajlandó azokat az egyszerű kifejezéseket használni, amiket Marika néni is megért. (…) Falun azt értik, amikor maffiaállamról beszélünk, mert abban szerepel egyfelől az önkény és a hatalmi erőszak, másfelől a rablás. Minél kisebb településre megyünk, annál átláthatóbb ez a helyzet.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az SZDSZ-alapító Magyar már nem először jön elő ezzel a maffiaállam kifejezéssel. 2022-ben a Die Zeitnak adott interjút, ahol úgy próbálta meg lejáratni a saját hazáját, hogy azt mondta, Magyarország mára maffiaállammá vált, hasonlít Oroszországra. De a miniszerelnököt is támadta, a tőle és a hasonszőrű liberális megmondóemberektől megszokott pökhendi, fennhéjázó, arrogáns módon a Partizán egyik korábbi adásában:

„Hogyan lehetne komolyan venni, hogy hívő? Istenhez akkor került a legközelebb, amikor a labdát berúgta a templomkertbe, és érte kellett másznia.” 

Nagyon úgy tűnik, hogy a ballib oldalon nincs új a nap alatt, ismét előhúzták az SZDSZ egykori pusztító csodafegyverét, aki tevékeny részese volt annak, hogy a pártja kikerült a történelem szemétdombjára. Többek közt ez a vérlázító stílus, ez a mindenkit lenéző, lekezelő beszédmód taszította le a szabad madarakat az őket megillető helyre. Ha Magyar Bálint az ellenzék új ásza, akkor Orbán Viktornak nemhogy nem kell rettegnie, nyugodtan kérhet egy csésze kávét is, mert Magyar még vízipisztolynak is gyenge, nemhogy csodafegyvernek.

Borítókép: Magyar Bálint (Fotó: YouTube – képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.