idezojelek

Az Orbán-gyűlölő Czutor Zoltán beletörölte a lábát a saját hazájába

A Belmondo együttes frontembere kimutatta a foga fehérjét.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Czutor Zoltán zenész, ismert baloldali megmondóember számtalanszor bizonyította, hogy gyakorlatilag fizikai fájdalmat okoz neki, hogy a jobboldal van kormányon és Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt.

2022 novemberében, az újabb baloldali zakó évében, saját magát vigasztalva azt nyilatkozta a Magyar Hangnak, hogy kifejezetten örült annak, hogy a választáson nem az ellenzék győzött, 

mert mindenki tudta, olyan gazdasági zakó jön, amit sokkal jobb, ha a Fidesz visz el, mint valami frissen összetákolt ellenzék. Egye meg a Fidesz, amit főzött!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Belmondo együttes frontembere, amellett, hogy megrögzött baloldali megmondóember, Orbán egyik leghangosabb és legnagyobb kritikusa, saját magát nagyon nagyra tartja. Olyannyira, hogy a következőket mondta korábban a Borsnak Azahriah-ról, természetesen a politikát sem kihagyva a mondandójából:

„Én nagyon sok esélyt adtam a dalainak. Sokszor újrakezdtem, hogy zenében, szövegben is megpróbáljam felfedezni, ráérezni. Sajnos semmivel nem tudott meglepni, lelkesíteni, tehát megvenni sem. Sokszori próbálkozás után is az az érzésem, hogy zavarba ejtően gyenge, átlátszó, ötlettelen és proli. Persze nyilván stadionkoncert, meg minden. De ugyanennyi erővel zseni Zámbó Jimmy, Orbán Viktor vagy Majka is, hiszen milliók imádják őket is. Mivel az igazságnak egyáltalán nem kritériuma az igazság népszerűsége, a kedvelőinek legyen elég elfogadtatni azt, hogy népszerű! Azt azért már mégse kelljen, hogy jó is!”

Czutor, aki korábban az RTL Nyerő Páros című műsorában is szerepelt, pályafutása során természetesen meg sem közelítette Azahriah sikereit. Talán némi gúnnyal úgy is fogalmazhatunk, hogy egész élete során nem voltak annyian a fellépésein, mint ennek a 21 éves srácnak egy-egy koncertjén, mégis fröcsögve ugrott neki az énekesnek és természetesen Orbán Viktornak is egyben. Mert Czutor olyan, mint a viccbeli Móricka, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe. Mindenről is Orbán tehet.

A baloldali zenész most a Frisshirek podcastjének adott interjút, ahol számos téma mellett természetesen ezúttal sem mulasztott el belerúgni a kormányba. Ezúttal azonban túl messzire ment, annyira elvakította az Orbán-gyűlölet, hogy a saját hazájába is képes volt beletörölni a lábát:

„Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart intellektuálisan és értékrend tekintetében anélkül a több tízezer vagy több százezer ambiciózus magyar fiatal nélkül, akik elhagyták vagy elhagyni kényszerültek az országot.”

Szóval Czutor Zoltán szerint a hazája nem más, mint egy bűzlő pokol, csak azért, mert nem a neki tetsző kormány van hatalmon.

Ennyit arról, hogy a baloldali, liberális embereknek mit jelent a haza, mint olyan.

Szégyen!

Borítókép: Czutor Zoltán, a Belmondo együttes frontembere (Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.