idezojelek

Magyar Péter nagy hibát követett el, sokba fog ez neki kerülni

Facebook-csoportban történt az eset, Bródy is szóba került.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Tisza Párt Facebook-csoportjában feltűnt Szabó Gábor, ismertebb nevén Tuareg. Magyar nem figyel arra, hogy kik osztják az észt a csoportjában. Tuareg posztjában élteti Magyart és idézi Bródy János kommentjét is, ahol a baloldali megmondóemberré züllött énekes a jövő miniszterelnökének aposztrofálja a baloldali politikust.   

 

Tuareg politikai előéletéről annyit érdemes tudni, hogy 1995-ben belépett a józsefvárosi SZDSZ-be. 1998-ban lett Takács Gábor embere, aki a Józsefvárosban alpolgármester volt, majd Csécsei Béla polgármester 2008. őszi lemondása után ügy­vezető polgármester lett. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tuareget 2002-ben a szociális és költségvetési bizottság alelnökeként jegyzik, majd kinevezték közbiztonsági és közterületi tanácsnoknak is. Az utóbbi időben botrányairól elhíresült egykori politikus úgy tűnik, most is megtalálta a helyét Magyar Péter táborában, pestiesen szólva megtalálta a zsák a foltját. A kérdés csupán az, hogy egy ilyen kezelhetetlen figura mennyiben segíti majd a Tisza Pártot és a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar politikáját. Mindenesetre az álmoskönyvek szerint nem sok jóval kecsegtet a Tuareg típusú figurák feltűnése egy párt körül.

Összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.