Babos Tímea döntős Monterreyben!

Másodszor nyerheti meg legjobb női teniszezőnk a mexikói WTA-tornát.

MN
2018. 04. 07. 21:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, Monterrey az egyik kedvenc városa lesz Babos Tímeának. A 24 éves magyar teniszező ugyanis 2012-ben éppen itt aratta első egyéni tornagyőzelmét, illetve párosban 2013-ban maradt veretlen a japán Date-Krumm Kimiko oldalán. Nos, már csak egy meccset kell nyernie a soproni játékosnak – a Muguruza–Bogdan-találkozó győztesével játszik a vasárnapi fináléban –, ugyanis az elődöntőben a 4. helyen kiemelt Babos a 7. helyen kiemelt Sachia Vickery ellen lépett pályára. Az amerikai játékos 91. helyen áll a világranglistán, és eddig kétszer találkoztak egymással: 2012-ben New Havenben 2:6, 6:4, 6:4-re, míg 2015-ben Monterreyben 6:3, 6:1-re győzött Timi.

A jó sorozat nem szakadt meg, hiszen egy elveszített első szett után Babos játéka nagyot javult, nem ismert elvesztett labdát, és végül 1:6, 6:2, 6:2-re legyőzte Vickeryt, így 2012 után másodszor jutott be a 250 ezer dollár összdíjazású monterreyi torna döntőjébe.

– A fontos pontoknál jó megoldásokat választottam, ez is örömmel tölt el. Monterreyhez remek emlékek fűznek, az idei verseny szintén szépen alakul. Szurkoljatok a döntőben is nekem! – üzent hivatalos oldalán

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.