Újra itthon folytathatja a korábbi magyar gólkirály

Nagy a jövés-menés Kispesten. A labdarúgó NB I nyolcadik helyén álló csapattól három játékos már eligazolt, a héten több érkezőt is bejelenthet a klub. Az új játékosok között lehet a Magyar Futball Akadémia növendéke, a korábbi gólkirály Holender Filip is.

Magyar Nemzet
2022. 01. 12. 12:15
Holender Filip
FK Partizan v PFC Sochi - UEFA Conference League: Third Qualifying Round Leg Two
Holender újra Kispestre költözhet Fotó: Srdjan Stevanovic/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddigi a távozó futballistáinak nevét hozta nyilvánosságra a labdarúgó NB I nyolcadik helyén álló Budapest Honvéd. Eppel Márton Diósgyőrbe, Mohamed Mezgrani a Puskás Akadémiához igazolt. A Nemzeti Sport információi szerint a játékoskeretben történt koronavírusos megbetegedések miatt itthon készülő fővárosi csapat több új játékos szerződtetését is bejelentheti a napokban.

A 29 éves szerb védő, Marko Petkovics a szerb bajnokságban érdekelt Topolya csapatától igazolhat Kispestre. A román Craiova huszonhét éves ghánai középpályása, a 166 centiméteres termete miatt a „Mini Kante” becenévre hallgató Samuel Asamoah is a 14-szeres bajnokcsapat tagja lehet. Rajtuk kívül a klub utánpótlás-akadémiáján pallérozódó, szerb származású Holender Filip is piros-feketébe öltözhet a télen. A tizenhatszoros válogatott támadó 2019 nyarán bajnokként és gólkirályként köszönt el a Honvédtól, miután igent mondott a Lugano megkeresésére. Svájci klubja előbb kölcsönadta a Partizan Beogradnak, majd a szerb csapat végleg megszerezte Holender játékjogát. A Nemzeti Sport szerint a belgrádi csapat megfelelő ajánlat esetén elengedné a magyar válogatott támadót. Lehet, hogy már be is futott az a bizonyos ajánlat…

Borítókép: Holender Filip újra piros-feketébe öltözhet (Fotó: Srdjan Stevanovic/Getty Images) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.