időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

Csercseszov: A 11-es után megtörtünk, nem lett volna szabad, hogy így legyen

Szilágyi László (Belgrád)
2022.10.06. 22:04 2022.10.07. 10:47
Csercseszov: A 11-es után megtörtünk, nem lett volna szabad, hogy így legyen

A Ferencváros edzője nem tudott semmit sem kiemelni a Crvena zvezda elleni 4-1-es vereség után, amivel elégedett lehetett volna. A szurkolókat arra kéri, hogy a Debrecen elleni hazai meccsen készüljenek fel a Zvezda elleni visszavágóra.

Hullámvölgy vagy kisiklás történt a Ferencvárossal Belgrádban? Erre a kérdésre is válaszolt Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője a 4-1-es vereség után. – Ilyen a futball. A vereség benne van a pakliban, az első hazai gólig jól ment a játék, de a tizenegyes után megtört a játékunk. Ez nem szabadott volna, hogy megtörténjen – mondta a Fradit vezető orosz tréner. 

Csercseszov a 4-1-es vereség után semmivel sem volt elégedett, hozzátette, hogy az ellenfél nem okozott számára meglepetést. – Nem volt semmi meglepő, jól ismertük őket, támadásban jobbak, mint védekezésben, de sajnos túl sok szabad helyet hagytunk nekik, és ezt ki is használták a hazai játékosok – mondta Csercseszov. 

A jövő heti hazai visszavágóval kapcsolatban Csercseszov elmondta, hogy Belgádban a szurkolók jobbak voltak, mint a csapata. Az edző azt üzeni nekik, hogy a következő, hazai bajnoki mérkőzésen, hétvégén a Debrecen ellen melegítsenek be a Zvezda elleni meccsre. Az ő dolga az, hogy a csapatot felkészítse.

Csercseszov hangsúlyozta, hogy a 4-1-es vereség után nincsen szükség a mentális felkészítésre, az élet megy tovább. Lesz lehetőség a javításra. 

A Crvena edzője, Milos Milojevics is értékelt. – Elégedett vagyok az eredménnyel, és azzal is, ahogy a csapat játszott. Nagy erőket mozgósítottunk az első perctől egészen a lefújásig. A Ferencváros elleni meccs előtt hallottunk negatív szurkolást a stadionban, de higgyék el, elég, ha én kritizálom a játékosokat. Ma este megérdemelték a támogatást, rászolgáltak a szurkolók biztatására. Bebizonyosodott, hogy ha keményen dolgozunk, annak meglesz az eredménye. Van remény a csoportból való továbbjutásra, de két lábbal a földön kell állnunk. A visszavágóra nagy a jegyigénylés, remélem, Budapesten is elkísérnek minket a szurkolóink, és jó lesz a hangulat a magyar fővárosban. 

Borítókép: Csercseszov nem volt elégedett a csapatával (Fotó: EPA)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.