Csercseszov: A 11-es után megtörtünk, nem lett volna szabad, hogy így legyen

A Ferencváros edzője nem tudott semmit sem kiemelni a Crvena zvezda elleni 4-1-es vereség után, amivel elégedett lehetett volna. A szurkolókat arra kéri, hogy a Debrecen elleni hazai meccsen készüljenek fel a Zvezda elleni visszavágóra.

Szilágyi László (Belgrád)
2022. 10. 06. 22:04
Red Star Belgrade vs Ferencvaros Budapest
epa10227484 Ferencvaros head coach Stanislav Cherchesov reacts during the UEFA Europa League group H soccer match between Red Star Belgrade and Ferencvaros Budapest in Belgrade, Serbia, 06 October 2022. EPA/ANDREJ CUKIC Fotó: EPA/ANDREJ CUKIC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hullámvölgy vagy kisiklás történt a Ferencvárossal Belgrádban? Erre a kérdésre is válaszolt Sztanyiszlav a Fradi edzője a 4-1-es vereség után. – Ilyen a futball. A vereség benne van a pakliban, az első hazai gólig jól ment a játék, de a tizenegyes után megtört a játékunk. Ez nem szabadott volna, hogy megtörténjen – mondta a Fradit vezető orosz tréner. 

Csercseszov a 4-1-es vereség után semmivel sem volt elégedett, hozzátette, hogy az ellenfél nem okozott számára meglepetést. – Nem volt semmi meglepő, jól ismertük őket, támadásban jobbak, mint védekezésben, de sajnos túl sok szabad helyet hagytunk nekik, és ezt ki is használták a hazai játékosok – mondta Csercseszov. 

A jövő heti hazai visszavágóval kapcsolatban Csercseszov elmondta, hogy Belgádban a szurkolók jobbak voltak, mint a csapata. Az edző azt üzeni nekik, hogy a következő, hazai bajnoki mérkőzésen, hétvégén a Debrecen ellen melegítsenek be a Zvezda elleni meccsre. Az ő dolga az, hogy a csapatot felkészítse.

Csercseszov hangsúlyozta, hogy a 4-1-es vereség után nincsen szükség a mentális felkészítésre, az élet megy tovább. Lesz lehetőség a javításra. 

A Crvena edzője, Milos Milojevics is értékelt. – Elégedett vagyok az eredménnyel, és azzal is, ahogy a csapat játszott. Nagy erőket mozgósítottunk az első perctől egészen a lefújásig. A Ferencváros elleni meccs előtt hallottunk negatív szurkolást a stadionban, de higgyék el, elég, ha én kritizálom a játékosokat. Ma este megérdemelték a támogatást, rászolgáltak a szurkolók biztatására. Bebizonyosodott, hogy ha keményen dolgozunk, annak meglesz az eredménye. Van remény a csoportból való továbbjutásra, de két lábbal a földön kell állnunk. A visszavágóra nagy a jegyigénylés, remélem, Budapesten is elkísérnek minket a szurkolóink, és jó lesz a hangulat a magyar fővárosban. 

Borítókép: Csercseszov nem volt elégedett a csapatával (Fotó: EPA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.