Sallai Roland lecserélte a menedzserét és Olaszországba tart

Olasz sajtóhírek szerint a Lazio, a Fiorentina és a Sevilla is érdeklődik a német Freiburg magyar válogatott támadója, Sallai Roland iránt, aki 20 millió euró ellenében cserélhet klubot. A játékos az elmúlt hetekben menedzsert váltott, alighanem ez állhat a sajtóhírek mögött is – írja a Nemzeti Sport.

Magyar Nemzet
2022. 12. 23. 14:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiorentina.it és La Gazzetta dello Sport is arról ír, hogy Olaszországban a Lazio és a Fiorentina, Spanyolországban a Sevilla csapatánál egyaránt szóba került a magyar válogatott szerződtetése. Kiemelik, hogy a 25 éves támadót 2025-ig szerződés köti német klubjához, amely 20 millió euróra becsüli az értékét, ám a téli szünetben nem szeretné eladni a játékjogát. A Nemzeti Sport úgy tudja, Sallai azért is váltott menedzserfronton a német székhelyű Rogonról, mert klub- és országváltásban is gondolkodik, és legszívesebben Olaszországban folytatná a pályafutását. A Lazio pedig komolyan érdeklődik iránta.

Sallai Roland 2018. augusztus 31-én lett a Freiburg játékosa, a ciprusi APOEL Nicosiától érkezett a németekhez. A Bundesligában 98 meccsen lépett pályára, 16 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

A Nemzeti Sport cikke ITT olvasható el.

Borítókép: Sallai Roland elhagyja a Freiburgot? (Forrás: Twitter/Bundesliga English)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.