Szoboszlai és Kerkez hamarosan egymás életét keserítheti meg

A harmadik forduló lezárulta után, szerda este kisorsolták az Angol Ligakupa következő körének párosításait. A negyedik forduló végén már csak egy magyar futballista lesz versenyben, mert Kerkez Milos Bournemouthja és Szoboszlai Dominik Liverpoolja legközelebb egymással csap össze.

2023. 09. 28. 0:02
English Premier League - Liverpool vs Aston Villa Szoboszlai Dominik
epa10838029 Dominik Szoboszlai of Liverpool in action during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and Aston Villa FC in Liverpool, Britain, 03 September 2023. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: ADAM VAUGHAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bournemouth és a Liverpool – bombagóljának is köszönhetően – sikerrel letudta a harmadik fordulót az Angol Ligakupában, előbbi a másodosztályú Stoke Cityt (2-0), utóbbi a szintén a Championshipben szereplő Leicestert (3-1) ejtette ki. Ezek után pedig az is kiderült, hogy a két élvonalbeli csapat a következő körben egymással találkozik, így és Szoboszlai Dominik a Premier League után a ligakupában is megvívhat egymással az ősszel.

Íme a negyedik forduló párosításai:
Mansfield–Port Vale
Ipswich–Fulham
Manchester United–Newcastle United
Bournemouth–Liverpool
Chelsea–Blackburn
West Ham United–Arsenal
Everton–Burnley
Exeter–Middlesbrough

A nyolcaddöntőkre az október 30-i héten kerül sor.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: AFP/EPA/ADAM VAUGHAN)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.