Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A spanyol válogatott irányítója német barátnőjét is tűzbe hozza

Az Európa-bajnokságra Dani Olmo megkapta a 10-es mezt, amire rászolgált, a játéka alapján is ő a spanyol válogatott irányítója. Dani Olmo kétszeresen pikáns mérkőzésre készül a Németország elleni negyeddöntőben: egyrészt az RB Leipzigban futballozik, másrészt német barátnője van, az influenszer Laura Abla, aki e napokban Spanyolországban is igyekszik gyarapítani a követőinek táborát.

2024. 07. 04. 8:56
Dani Olmo, Laura Abla
Dani Olmo és csinos német barátnője, az influenszer Laura Abla Forrás: Instagram/Laura Abla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németország–Spanyolország rangadóval kezdődnek meg pénteken 18.00-kor a negyeddöntők az Európa-bajnokságon. Az eddig látottak alapján a két leginkább meggyőző csapat csap össze. A találkozó egyik kérdése, a németek képesek lesznek-e semlegesíteni a spanyolok játékmesterét, Dani Olmót.

Dani Olmo, Spanyolország, Németország, RB Leipzig, Julian Nagelsmann, 10-es mez, Laura Abla
Fotó: MTI/AP/Frank Augstein

Az RB Leipzig irányítója 26 éves korára egyértelműen beérett, az Eb-re megkapta a 10-es mezt a spanyol válogatottban, jól is játszik, nem véletlenül pletykálják, hogy Pep Guardiola is szemet vetett rá mint a 33 évesen pályafutása végéhez közeledő potenciális utódja a Manchester Citynél.

Dani Olmo együtt dolgozott Nagelsmann-nal, Szoboszlai haverja

A német szövetségi kapitány, Julian Nagelsmann tökéletesen tisztában van Dani Olmo képességeivel, hiszen az RB Leipzig anno 2020-ban az ő kérésére igazolta le a spanyol futballistát a Dinamo Zagrebtől. Más kérdés, hogy Nagelsmann egy év múlva továbbállt, hiszen ki mondhatna nevet a Bayern München invitálására. Dani Olmót természetesen Gulácsi Péternek, Willi Orbánnak, de még Szoboszlai Dominiknek sem kell bemutatni.

Érthető kívánság Toni Kroosnak

– A német válogatott játéka nyomokban emlékeztet engem arra, amit Nagelsmann Lipcsében akart megvalósítani – mondta el Dani Olmo a spanyol Marca lapnak adott interjúban, majd azt is elárulta, Musiala és Kroos játéka nyűgözi le leginkább a németek közül.

szabja meg a németek játékát, fantasztikus futballista, remélem, az utolsó mérkőzése előtt áll – utalt kicsit szemtelenül Dani Olmo arra, hogy Kroos az Európa-bajnokság után visszavonul.

 

Laura Abla hirtelen futballrajongó lett…

S van még egy érdekesség Dani Olmóval kapcsolatban. Karácsonykor hozták nyilvánosságra a barátnőjével, az ismert német influenszerrel, Laura Ablával, hogy egy párt alkotnak. Laura Ablát a kommentelők meg is találták azzal, csak azért jár az RB Leipzig meccseire, hogy növelje a népszerűségét, amire ő csípős videóval reagált. Laura Abla valószínűleg a legfrissebb bejegyzésével is megosztja német rajongóit, hiszen spanyol mezben lejtve azt mondja a kamerába: a barátja nem is gondolná, milyen forró spanyol drukker vált belőle.

Értjük… Laura Abla amellett, hogy kedveskedik Dani Olmónak, szeretne betörni a spanyol piacra.

S ha az Európa-bajnokság az álmai szerint alakul, a pár talán el is hagyja Németországot. Dani Olmo az egyik legkeresettebb játékmester a nemzetközi piacon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.