Nadal milyen képet vágott! – a sokadik szelfikérés után ezen nem csodálkozunk + videó

A párizsi olimpiai faluba sorban érkeznek a sportolók, és befutott a spanyol küldöttség csoportjával Rafael Nadal és Carlos Alcaraz is, akik az ötkarikás játékok tenisztornáján együtt indulnak párosban. Mondani sem kell, hogy Nadal és Alcaraz is roppant népszerű a faluban, úgy tűnik, egyelőre a legtöbben velük kívánnak szelfizni.

2024. 07. 23. 12:14
Rafael Nadal és Carlos Alcaraz
Rafael Nadal és Carlos Alcaraz Forrás: X/We Are Tennis
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olimpiákon előfordul, hogy a klasszikus profi sportok legnagyobb alakjai, mint az amerikai kosarassztárok nem az olimpiai faluban laknak, a tenisz két spanyol sztárja, Rafael Nadal és Carlos Alcaraz azonban beköltözött az olimpikonok szálláshelyére. A 22-szeres Grand Slam-győztes Nadalnak az ötkarikás játékok is nagyon fontosak, s van is két aranyérme: a 2008-as pekingi olimpián egyéniben, a 2016-os riói olimpián Marc López partnereként párosban győzött. S 38 évesen itt van Párizsban is. Az utóbbi években rengeteg sérüléssel bajlódó legenda már csak 161. a világranglistán, de a múlt hét végén a svédországi Bastadban az ATP250-es tornán döntőt játszott.

Alcaraz és Nadal itt egy egyiptomi rajongójukkal
Alcaraz és Nadal itt egy egyiptomi rajongójukkal

Úgy volt, hogy itt az olimpiára hangolva összeáll a Rafael Nadal, Carlos Alcaraz páros, de napjaink csillaga, a 21 éves ifjú klasszis megnyerte a wimbledoni tornát, és a kötelezettségei miatt nem tudott elindulni Bastadban. Alcaraz idén a Roland Garroson is diadalmaskodott, ahol korábban Nadalt 14-szer koronázták meg. Az olimpia teniszversenyeinek a színhelye éppen a Roland Garros, így a Nadal, Alcaraz duó fellépése igazi csemege lesz.  

– Az olimpia a legfontosabb esemény a sportban, és különleges érzés Spanyolországot képviselni, nagyon várom a játékokat. Ha jól tudok játszani egyesben, akkor a páros is menni fog, de keményen kell dolgoznom. Az nem kérdés, hogy Carlos remek formában van, magabiztosan játszik, és biztos vagyok benne, hogy az olimpián is kiválóan teljesít majd – nyilatkozta Nadal még Bastadban.

Nadal és Alcaraz az olimpiai falu sztárjai

Mondani sem kell, hogy Nadal és Alcaraz roppant népszerű az olimpiai faluban, egyelőre a legtöbben velük kívánnak szelfizni.

Érthető, hogy időnként azért már fárasztó a sok közös kép készítése…

 

Alcaraznak is van dolga, ő még bírja...

Forrás: X/We Are Tennis

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.