A Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó lett az Év párosa

A női tenisztornákat szervező WTA idén is Babos Tímeának és a francia Kristina Mladenovicnak ítélte oda az Év párosa-díjat.

Forrás: MTI2020. 12. 08. 17:25
BABOS Tmea; MLADENOVIC, Kristina
Babos és partnere között teljes az összhang Fotó: Lynn Bo Bo Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A „címvédő” kettős favoritnak számított a négy duót felvonultató jelöltlistán, mivel idén megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost is. A US Openen is megvolt az esély a győzelemre, de New Yorkban máig tisztázatlan okok miatt kizárták a magyar, francia párost.

Megérdemelten lett az év legjobbja a magyar–francia duó
Fotó: Reuters

Babosék mellett a Roland Garros-döntős Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai, a US Open-finalista Nicole Melichar, Hszü Ji-fan amerikai, kínai, valamint az Australian Openen döntős Barbora Strycova, Hszieh Szu-vej cseh, tajvani párosra lehet voksolni.

Egyesben az ausztrál nyílt bajnokságon győztes amerikai Sofia Kenin lett az év legjobbja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.