Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 21., hétfő, Alajos, Leila napja
HÍR TV - BAYER SHOWGyurcsány valóban egy veszélyes játékos.
Futball Eb, Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/sport/gellei-imre-szakerto-pentek-reggelre-9922007/

Gellei Imre: Vérbeli szurkoló vagyok

Alig várom az Európa-bajnokságot, különösen a magyar válogatott mérkőzéseit, amelyekre úgy készülök, mint a legtöbb futballbarát: vérbeli szurkolóként. A minap felidéztem a fiammal az öt évvel ezelőtti tornát, ami hatalmas adomány az életemben, örökre felejthetetlen emlék marad. Baráti társasággal három autóval nekivágtunk Franciaországnak, s a helyszínen szurkoltunk a magyar csapatnak mind a négy mérkőzésen. Igen, ott voltunk Marseille-ben is, éppen söröztünk a meccsre hangolva, amikor megjelentek a drukkerek, természetesen mi is csatlakoztunk a menethez. Szurkoltunk, várost néztünk, fürödtünk a tengerben, beszélgettünk, anekdotáztunk a szurkolókkal, vigadtunk, éveket fiatalodtam az akkori élmények hatására. Most is ilyen felfokozott hangulatban várom az Európa-bajnokságot, s természetesen mindkét hazai meccsen ott leszek. Hiába, változnak az idők. 1986-ban Mexikóban megfigyelőként segítettem Mezey Gyuri munkáját, én kaptam feladatul Argentína feltérképezését, de talán helyesebb úgy fogalmaznom, Diego Maradona meccsről meccsre elvarázsolt a zsenialitásával. Később, hatalmas büszkeségemre szövetségi kapitányként irányíthattam a magyar válogatottat, most pedig már az a dolgom, hogy teljes szívemből szurkoljak. A magyar csapat nehéz csoportba került, de Marco Rossi megtalálta a megfelelő karaktereket, hiszek benne, hogy miként az elmúlt évben, ezúttal is okozhatunk meglepetést a nálunk erősebb csapatoknak. Franciaország nálam az egész mezőnyt tekintve is a legnagyobb favorit, talán még Belgiumot említeném. De természetesen a mieinkért szorítok minden idegszálammal.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Hadjárat a költségvetési egyensúlyért

Matolcsy György: A negyedik hadjárat
Az Országgyűlés 5,9 százalékos hiánnyal fogadta el a jövő évi költségvetést. A döntés hibás, mert feleslegesen épít be kockázatokat a magyar gazdaság működésébe.

LMBTQ PORPAGANDA

Az RTL Klub járatja csúcsra a melegpropagandát Magyarországon
Több mint két évtizedes működése alatt arculatának szerves részévé vált a melegpropaganda.
Gulyás a „Varázshegyen” készül fel az olimpiára
A kairói vb-n kettős sikerrel, bronzéremmel és olimpiai kvótával érte el karrierje legjobb eredményét.

Poszt-trauma

Szivárványos müncheni stadion
Nemtelen hadviselést indítottak ellenünk a németek a sorsdöntő szerdai mérkőzés előtt. Csak nem tartanak tőlünk?

Poszt-trauma

A fél világ letérdel a BLM előtt
A nemzeti hősök szobrait lerombolják Amerikában, a BLM nevében pusztító söpredék tiszteletére pedig szobrokat állítanak.

Poszt-trauma

Orbán kedvence okozhatja Dobrev bukását
Elválik az ocsú a búzától.

Aktuális

Rétvári Bence új kerékpárutat adott át a Dunakanyarban
A kormányzati támogatásból megvalósuló kerékpárutak megépülése segíti a kirándulni vágyókat és a környéken élőket egyaránt.

Fricz Tamás blogja

Így jutunk el Sólyom Lászlótól Vörös Imréig
A balliberálisok kíméletlen és kegyetlen rendszervisszaváltást fognak végrehajtani.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!