Széppé tette egy rajongója karácsonyát a sztárséf

Vomberg Frigyes egy pillanatig sem gondolkodott, amikor néhány napja megkereste őt egy rajongójának férje, aki szívességet kért tőle. A mesterszakács azonnal szervezni kezdte a találkozót.

Forrás: ripost.hu2021. 12. 22. 16:21
Vomberg Frigyes
Lyon, 2015. január 28. Vomberg Frigyes magyar csapatkapitány a nem hivatalos szakácsvilágbajnokság, a Bocuse d'Or (Arany Bocuse) döntõjében Lyonban 2015. január 28-án. (MTI/EPA/Eddy Lemaistre) Fotó: Eddy Lemaistre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vomberg Frigyes sokak kedvenc hazai séfje, először a TV2 Séfek Séfe című műsorában mutatkozott be. A mesterszakácsnak lassan két éve jelent meg a szakácskönyve, ami még ma is népszerű karácsonyi ajándéknak számít a gasztronómia szerelmeseinek körében – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Ráadásul arra is van lehetőség, hogy a séf dedikálja is a könyvét, ha a megfelelő helyről rendeljük meg. Így tett a Retro Rádió egyik hallgatója is, aki egy üzenetben osztotta meg tapasztalatát Bochkor Gáborékkal.

A feleségem kedvenc séfe Vomberg Frigyes, ezért megrendeltem neki karácsonyra a szakácskönyvét, aminek elvileg dedikálva kellett volna megérkeznie, de nem így lett. Írtam Frigyesnek, aki azonnal reagált és nagyon készséges volt. Felajánlott egy személyes találkozót, ahová természeten a feleségem is elkísért. Hatalmas volt az öröm és persze meglett a dedikálás is

újságolta a rádió hallgatója.

Borítókép: Vomberg Frigyes a Bocuse d'Or (Arany Bocuse) döntőjében Lyonban. (Fotó: MTI/EPA/Eddy Lemaistre)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.