Boldog nagyapa a sokak által kedvelt mesefigura magyar hangja

A csintalan, vörös hajú kis kobolddal a nyolcvanas évek végén ismerkedhettek meg idehaza a nézők, Pumukli története azonban már 60 éves. Ebből az apropóból kereste fel a Librettó a népszerű mesefigura magyar hangját, Pusztaszeri Kornélt, aki magánéletébe is bepillantást engedett.

Forrás: HÍRADÓ.HU2022. 03. 05. 15:44
PUSZTASZERI KORNÉL
PUSZTASZERI KORNÉL Forrás: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éder Mester és Pumukli történetét hatvan éve írta meg Ellis Kaut. A csínytevő kobold kalandjait a nyolcvanas évek végétől hazánkban is élvezhették a nézők Pusztaszeri Kornél tolmácsolásában.

A színművészt a nézők nemcsak Pumukli hangjaként ismerhetik, hiszen pályája elmúlt negyven éve során sok sikeres színházi- és szinkronszerep köthető hozzá. Kecskés Lilla a Librettó Kulisszatitkok című rovatában mutatta be egy napját, amelynek részeként a nézők beleshettek a Karinthy Színház öltözőjében is, amint az esti zenés vígjátékra készült Pusztaszeri Kornél - olvasható a Híradó.hu cikkében.

A Kulisszatitkok megmutatta a színművészt egy másik szerepben is, amint boldogan játszott unokáival.

Ez a szerep teljen más mint apának lenni. A gondok nem rám tartoznak, az örömöket viszont megpróbálom minél nyugodtabban, minél hosszabban kiélvezni és kiélveztetni velük

– mondta a színművész, aki boldog nagyapa is.

Hogy miként élnek párjával és két kutyájukkal szentendrei házukban, az is megtudható a Librettó alábbi videójából.

Borítókép: PUSZTASZERI KORNÉL (Fotó: MTVA)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.