idezojelek

Oszthatatlan szuverenitás

Tanuljuk meg az új államfő bölcsességét, és ne engedjünk a kulturális gyarmatosítóknak!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely
Cikk kép: undefined

Nehéz megszólalni ma, amikor a gyermeki szeplőtelenségnek olyan neves oltalmazói vannak Magyarországon, mint Dobrev Klára vagy Gréczy, illetve Osváth Zsolt. Mégis muszáj elméláznom a 444.hu múlt heti teljesítményén, amivel magas mércét állított a teljes hazai családbarát népfrontnak.

A zászlós globalista hírmondó az előző pénteki, Hősök terei nagy szörnyirtó tüntetést látva fontosnak tartotta tisztázni, hogy 

a felvilágosult brüsszelista mit is ért gyermekvédelem alatt. Így került címoldalra az Apukák nevű médiaprodukció (vlog- és Insta-oldal) négy főszereplője, István apuka, Tamás apuka és a kirakatban cseperedő, örökbe fogadott ikerpár, ahogyan magukat nevezik, a „modern család”.

 A cikk és a videó az „Ezeknek a gyerekeknek két apjuk van, és pont” (vitán felül állóan) közérthető címet kapta, s mint kiderült, a kötelezően elsajátítandó életérzést nem teljesen önzetlenül, hanem a Sphera nevű uniós program jóvoltából tárták most elénk.

A máskor harcos őrkutya és rettenthetetlen oknyomozó képében tündöklő 444.hu riporterei ezúttal igen megengedők voltak, s nem hozták zavarba az interjúalanyokat olyan kérdésekkel, hogy miért veri ki minden képkockán a szemünket a sáskaízű húsgolyóiról és szivárványos táskáiról ismert skandináv lapbútorgyár összes ócska produktuma, és ­miért olyan nyálasan hibátlan minden az apukák és a kis lurkók életében. Persze az is lehet, hogy bennünk van a hiba, s ez a család nemcsak modern, de tökéletes is.

Az apukák egyébként régi sztárjai a balliberális médiának.

 Két éve a Telex is könny­facsaró riportban számolt be a család érzelmes történetéről. Hogy Istvánt és Tamást hogyan kosarazták ki a brit örökbefogadási procedúrából (ahol alantas munkákkal alapozták a későbbi egzisztenciát), a gyenge pillanataikban miként próbálkoztak az illegális béranya- és csecsemőközvetítők sötét világában gyerekhez jutni, s – a kiskapuk bezárása előtt – hogyan tudtak végül Magyarországon hozzájutni egy egészséges, fehér, újszülött ikerpárhoz, akiket a terhes anyukájuk célzottan és direkt nekik akart odaadni.

 Természetesen ingyen és önzetlenül, ha hiszünk még a Hamupipőke modern változataiban.

Két éve az egyik örökbefogadással foglalkozó alapítvány vezetője azzal hívta fel Istvánt és Tamást, hogy egy várandós hölgy őket választotta. A 32 hetes terhes nő kifejezetten melegeknek szerette volna örökbe adni az ikreit, olyan párnak, akiknek még nincs gyermekük, és kertes házban élnek

– ömleng a Telex a 2022-es riportjában. Folytatom: 

Az apukák a toleranciát, az elfogadást és a különböző családi összetételeket kezdettől fogva csempészik bele az ikrek életébe. A könyvespolcon a Lúdas Matyi mellett például ott van a Micsoda család vagy az And tango makes three című mesekönyv is.

(Az utóbbiról a PestiSrácok összeállítása állapítja meg, hogy a Central Park Állatkert két hím pingvinjének története alapján készült, akik együtt neveltek fel egy fiókát.) Megtudhattuk azt is, hogy István és Tamás, bár magukat különlegesen elfogadónak tartják, s a hétköznapokban nem politizálnak, mégis azt mondják:

Fájó lenne, ha kiderülne, hogy a közvetlen környezetükben a számukra fontos személyek a kormánypártra voksolnának.

Korábban a Tűzfalcsoport tárta fel, hogy mi is az a Sphera-program, aminek révén az Európai Bizottság ilyen nagyszerű dolgokat támogat, mint István apuka és Tamás apuka szívbe markoló történetének megfilmesítése a 444.hu által. Nos, 

a programmal Brüsszelből olyan médiumokat segítenek, amelyek fiatalok széles rétegét képesek megszólítani. Úgy vélik, itthon Soros György borízű hangon szóló, hulló szakállú, nyugger gonzói pont ilyenek, így ők érdemesek a felvilágosítandó magyar ifjúság megmozgatására. A Sphera-program pályázataira legutóbb már kilencmillió eurót, azaz közel négymilliárd forintot költöttek el az uniós adófizetők pénzéből!

Ez persze csak az első szintű LMBTQ-érzékenyítés. Értsd: ki is akarhatna rosszat ennek a két szelíd mackónak, akik olyan kedvesen gügyögnek a direkt nekik szült ikercsemetékkel? Csak el ne feledjük: ugyanennek a körnek, azaz a Soros-hálózatnak a Budapest Pride-on felállított pódiumán hencegett el az óbudai Krúdy Gyula általános iskola tavaly elhíresült „efebofil” pedagógiai asszisztense, bizonyos Bite Zsolt az általa tartott kapolcsi nyári miditáborban történt „huncutságokkal”: 

Nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként, vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében …khhmm… azt csináltunk, amit akartunk.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyebár egy általános iskolában történt mindez. Ma, amikor a teljes baloldal kánonban félti a gyermekeket a kormányoldaltól, ne feledjük el azt sem, hogy ezek a figurák még tavaly februárban is azért jöttek össze Soros György budapesti egyetemén, a CEU-n, hogy konferencián tárják fel „az autokratizálódás és a szélsőjobboldali populizmus, a genderellenes mozgalmak, a gyermekkori szexualitás és az oktatáspolitika metszéspontjait”, s feltérképezzék, hogy miként alkalmazza „a genderellenes politikát egy egyre tekintélyelvűbb politikai vezetés a gyermekek és fiatalok szexualitásának ellenőrzésére”. A tavalyi CEU-s rendezvény perverz módon a Hagyják békén a gyerekeinket! címet kapta, mintegy előszeleként a mostani képmutató demonstrációknak.

A mélyebb lélegzetet ezen a ponton kell beszívni. Sulyok Tamás hétfőn megválasztott új államfő a beszédében – nagyon szimpatikus módon – a történelmi, szabadságharcos hagyományainkat, szuverén jogainkat hangoztatta, és Deák Ferencet éltette.

 Mint mondta: 

Történeti alkotmányunk és a nemzet egységét megtestesítő Szent Koronánk csak az európai kontextusban nyerik el értelmüket. […] Aki magyar, az európai is. Az európai értékek pedig a tagállamok alkotmányaiban gyökereznek. Magyarország nem szuverenitást, hanem hatáskört ruház át az Európai Unióra. […] Nincs egységes európai politikai nemzet, kizárólag a tagállamok politikai nemzetei értelmezhetők államalkotó tényezőként.

Ezután mondta el az új köztársasági elnök az egész európai harcunkat fémjelző kulcsmondatot: az oszthatatlan szuverenitás elvét, azaz hogy nem szuverén jogainkat, csupán egyes hatásköröket ruháztunk rá az Európai Unióra.

Elfogadva Sulyok Tamás bölcsességét, felmerül a kérdés: 

ha itthon a gyermekvédelmi törvény kifejezetten oltalmazza a kiskorúa­kat a szexuális devianciák és az LMBTQ-eszmék propagandájától, s ha a magyar törvények kifejezetten tiltják az örökbefogadási rendszerünk kijátszását, azaz az állami gondoskodásba vett gyermekek kiközvetítését papíron egyedülálló, valójában homoszexuális pároknak, akkor az Európai Unió milyen felhatalmazással népszerűsíti eurómilliókból ennek az ellenkezőjét Magyarországon? 

(Természetesen nem boszorkányüldözést hirdetek a gyermeket nevelő melegekkel szemben, e téren Trombitás Kristóffal értek egyet, hiszen az ilyen kész helyzetekben a gyermek érdeke az első, de nem nézhetjük tétlenül az állam monopóliumainak, törvényeinek kijátszását!)

Így válik a 444.hu nyálas videója, a CEU-s aknamunka és a pedofília pride-os népszerűsítése súlyos szuverenitásvédelmi kérdéssé. S így válik azzá minden zsarolás és alantas inszinuáció, amivel a magyar embereket akarják megszédíteni és a kormányt térdre kényszeríteni.

 Nemcsak erkölcsi, de alkotmányos jogunk is ellenállni az őrületnek, megtanítani a gyarmatosítóknak és az ágenseiknek az egyszerű plakátigazságot: Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!

Végezetül álljon itt Földi László válasza interjúbeli kérdésemre, hogy mit tehetünk, ha – többek között – a gyermekvédelmi törvény miatt eurómilliárdokat akarnak megvonni tőlünk Brüsszelben? 

Nem szabad engedni, nem számít a pénz. Börtönbe kell zárni mindenkit, aki pedofilmódszerrel közelít a gyerekekhez!

Igaza van a neves szakértőnek, nem vitás!

Borítókép: Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök esküt tesz az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. február 26-án. A Fidesz–KDNP államfőjelöltjét az Országgyűlés 134 igen szavazattal választotta meg Magyarország rendszerváltozás utáni hetedik köztársasági elnökévé (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.