idezojelek

Lady Dömper szól hozzánk

Aki férfi létére színes női parókát húz, női rucikba bújik, melltömést készít magának, nőként illegeti magát, az nem elmebeteg, hanem művész.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2023. 01. 16. 5:58

Azért jó hírek is jönnek ám, csak észre kell vennünk őket. Egy minapi programajánlóból például megtudhattuk: bizonyos Petróczi Zoltán – transzvesztita művésznevén: Lady Dömper – előadást tart majd a „Free SZFE-n”, méghozzá a CEU Nádor utcai épületében. 

Heuréka! Vájt fülűek legalább három örömhírt is észlelhetnek ebben az egyetlen mondatban. Az első nyilván maga a hiánypótló előadás, amire, gondolom, tömött sorokban vonul majd minden hithű haladár. Ez afféle mozgalmi kötelesség is arrafelé: kiállni az elnyomottakért, akik azáltal vannak elnyomva, hogy – kimondani is szörnyű – nem mehetnek be az óvodákba csöppségeket „érzékenyíteni”. Ezt nevezik ők meg Brüsszel „melegellenességnek”.

Amit Dömper úr/hölgy művel, az nem pusztán szórakoztatás, hanem – állítólag – magasművészet, ő maga pedig egy művész. Utóbbi onnan tudható biztosan, hogy Zoltánt a 168 Óra művésznek nevezte egy 2021-es interjúban – innentől ez nekünk is kutya kötelességünk. 

Aki férfi létére színes női parókát húz, női rucikba bújik, melltömést készít magának, nőként illegeti magát, az nem elmebeteg, hanem művész. Aki pedig ezt vitatja, esetleg kekeckedik, az náci.

További jó hír, hogy ezek szerint Gyuri bácsi magyarországi hüllőkeltetője, a CEU mégsem múlt ki. Vagy ha – Orbánék gonosz ármánykodásai miatt – mégis, azóta sikeresen föltámadott. Tudniillik egy beszántott, eltiport CEU-n hogyan tarthatna művészeti szeánszot Lady Dömper Zoli úr? Na ugye. Ám nemcsak a CEU, hanem a „Free SZFE” is él meg virul, noha a kormány állítólag azt is kivégezte, illetőleg sós kútba tette. Azonban az ártó szándék visszájára sült el: a sós lé nemcsak életben tartotta, hanem tartósította is a brigádot. Olyan ez, mint egy abszurd dráma: az előző jelenetekben kinyírt szereplők, mintha mi sem történt volna, visszatérnek, vidáman nevetgélnek tovább a színpadon.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szóval Lady Dömper a Free SZFE-s CEU-n. Ő „Magyarország egyik legszórakoztatóbb és legkülönlegesebb transzvesztita előadója. 

Tőle robban fel minden hétvégén pontban éjfélkor az Alterego Club és vele együtt a konzervatív polgárok is. […] Beszél életéről, transzvesztita múltjáról és jelenéről, illetve megismerhetjük csípős véleményét 2023 Magyarországáról is – ezúttal civilben. 

„A legbátrabbak a végén kérdezhetnek is, nem harap a néni!” – írják a kedvcsinálóban. Hogy Lady Zoli milyen csípőseket gondol Magyarországról és annak kormányáról, az az említett 168 Óra-interjúból egész jól kiviláglik: „A teljes kormánypropaganda a Goebbels-féle technikát követi. Ugyanazt ismételgetik a legegyszerűbben, a legegyszerűbb embereknek. Ismételd el százszor: a gyerekek, a gyerekek védelmében, és mindenki szalad megvédeni őket, csak nem tudják, hogy mitől.”

Pedig nagyon is világos, mitől kell megvédeni a gyerekeket. 

Egy kutatás szerint az Egyesült Államokban a fölvilágosító agymosáson („érzékenyítésen”) átesett fiataloknak csupán hetven százaléka tartja magát heteroszexuálisnak.

 És egy másik, szorosan kapcsolódó tudnivaló: a Popular Science folyóiratban 2019. augusztus 29-én közölt, a homoszexuá­lis-szervezetek által is elismert kutatás igazolta, hogy a homoszexua­litás kialakulásában legfeljebb kis részben játszanak szerepet genetikai tényezők, azért elsősorban a társadalmi és környezeti behatások felelősek. Itt a lényeg! Csak kisebbrészt genetika – nagyobbrészt a közeg miatt lesz valaki homoszexuális. A történet már rég nem az elfogadásról, a toleranciáról szól, hanem egy rendellenesség népszerűsítéséről. Mintha ez valami boldogító létállapot lenne, amit terjeszteni kellene. Nem, nem az. Ráadásul: nem köz-, hanem magánügy. Korunk szociopata társadalommérnökei, a Gyuri bácsik kezében viszont remek eszköz a társadalmak, a nemzetállamok szétverésére.

Borítókép: A transzvesztita előadó, Lady Dömper (Forrás: Facebook/Lady Dömper)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.