Nudista strandot telepítettek az ablakuk alá

„Római fürdő” nyílt a dél-lengyelországi, sziléziai vajdaságbeli, Katowice mellett fekvő Czeladzban, ahol a vendégek, férfiak és nők vegyesen, ádámkosztümben jönnek-mennek, napoznak, pihennek és hűsítik testüket a rendelkezésükre álló több medencében – adta hírül a lengyel média.

MNO
2011. 08. 10. 13:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aligha érdekelne ez bárkit is – hiszen nudista strandok Lengyelország-szerte szép számmal találhatók –, ha a „római fürdő” nem egy lakótelep kellős közepén, egy téren kapott volna helyet. A TVN televízió a szomszédos panelházak ablakaiból készített helyszíni felvételeken – az inkriminált testrészeket eltakarva – mutatta be a legújabb látványosságot, amely korántsem nyerte meg minden lakó tetszését, akik ablakukból kitekintve nem akartak hinni a szemüknek. Többeket irritál a látvány, ízléstelennek tartják a dolgot.

A termál vendégei azonban nem zavartatják magukat. Azt javasolják minden tiltakozónak, hogy inkább jöjjön le, és próbálja ki maga is, milyen pompás kikapcsolódás egy igazi, ókori római fürdőben időzni. A tulajdonos szerint a fürdővel minden a legnagyobb rendben van, és cége messzemenően gondoskodik a vendégek egészségéről és szépségéről.

Az alacsonyabb emeleteken lakók közül többen nehezményezik, hogy ők nem élvezhetik a látványt, minthogy a fürdő maradéktalanul csak a felsőbb emeletekről szemlélhető. A tulajdonos salamoni ítéletet hozott. Bejelentette, hogy hamarosan a nyolcadik emeletig nyúló palánkot építtet a fürdő köré, oly módon szolgáltatva igazságot az alsóbb szintek lakóinak, hogy a felsőbb emeleteken élőket is megfosztja az ingyen látványosságtól.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.