Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kósa Lajos ellen tüntettek, rájuk hívták a rendőröket

A Kósa család egyik érdekeltségénél demonstráltak Mátészalkán, amikor az összegyűlteket igazoltatták.

Vékony Zsolt
2018. 03. 25. 14:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Lajos, 800 millióból hány sertéstelep jön ki?”, „Minden disznóságot elszámoltatunk” – ilyen és ehhez hasonló transzparensekkel vonultak szombaton a Kósa család egyik mátészalkai érdekeltsége elé felháborodott állampolgárok, akikre valakik rendőröket küldtek. A kiérkező hatóság emberei igazoltatták a demonstrálókat.

„Ez egy pitiáner, aljas kis megfélemlítés volt. Ahova nem tudnak kopaszokat küldeni, oda kivezénylik a rendőrséget. Az eset után egy kérdés marad: Kósához, Tiborczhoz, Szabóhoz, Semjénhez, Matolcsyhoz mikor kopogtatnak már be a rendőrség és az ügyészség emberei?” – fogalmazott ezzel kapcsolatban Gurmai Zita, az MSZP elnökségi tagja a párt weboldalán.

A Hír TV riportjából az is kiderült, Gurmai Zita arról beszélt a tüntetésen, hogy az elmúlt nyolc hétben kirobbant botrányok is elég indokot szolgáltatnak a Fidesz leváltására. Az ellenzéki politikus szerint a tárca nélküli miniszterhez köthető sertéstelep ügyeiben is közbenjárt az a közjegyző, aki a tárcavezető édesanyja nevére kért 800 milliós ajándékról szóló okiratot is kiállította.

„Kósa Lajosnak tehát bizonyítania kell, hogy nem kapcsolódik a sertéstelep-tulajdonos család pénzügyeihez. Ugyanis kiderült, hogy nemcsak a mamája, a felesége, a barátja, hanem a közjegyzője is kapcsolódik a Szilágyi család bizniszéhez” – fogalmazott az MSZP-s politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.