időjárás 13°C Ferenc 2023. október 4.
logo

Az ElkXrtuk lett 2021 legnézettebb magyar filmje

Forrás: MTI
2021.12.30. 23:07 2021.12.30. 23:31
Az ElkXrtuk lett 2021 legnézettebb magyar filmje

Az ElkXrtuk lett az év legnézettebb magyar filmje, amelyet már több mint 130 ezren láttak a mozikban – írta az Origo.hu a Megafilm közleménye alapján.

A közleményből kiderül, hogy az ElkXrtuk lett 2021 legnézettebb és legmegosztóbb magyar filmje. A Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor producerek által készített film 130 ezer nézővel az év legnézettebb magyar filmje.

Az óriási siker abból is látszik, hogy a világszínvonalú thriller médiamegjelenéseinek száma közel ötezer, ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén

– olvasható a cikkben.

A közlemény kitér arra is, hogy az ElkXrtuk pro és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták. Korábban a portál is beszámolt arról, hogy a Google szerint a film kategóriában a magyarok az ElkXrtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom 2 után.

A közlemény azt is írja, hogy az El a kezekkel a Papámtól! című film lett a legjótékonyabb családi film, mivel a film egész stábja csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz és jótékonysági árverésre bocsájtották a film jelmezeit és relikviáit.

Az Ecc-pecc lett a legrövidebb idő alatt készült tévéfilm, a forgatás csupán tíz napig tartott.

A Béke lett a legtöbbször újrakezdett dokumentumfilm, mert a forgatást a járványhelyzet miatt többször kellett halasztani. A Kék róka lett a legszenvedélyesebb és a legromantikusabb tévéfilm, Az énekesnő lett a legkevesebb színes kockát tartalmazó tévéfilm, míg a Cellamesék lett 2021 legtöbb történetet feldolgozó minisorozata.

Mint írják, a 2022-es év a szerelem éve lesz a Megafilm életében, ugyanis elkezdődnek Molnár Ferenc legismertebb szerelmi történetének, a Liliomnak az előkészületi munkái.

ElkXrtuk – a legmegosztóbb és a legnézettebb magyar nagyjátékfilm

  • Több mint 130 ezer nézővel lett az év legnézettebb magyar filmje.
  • A médiamegjelenések száma közel ötezer, ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén.
  • Pro- és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták.
  • A Google szerint a film kategóriában a magyarok az ElkXrtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom 2 után.
  • A legtöbb éjszakai forgatást tudhatja a stáb maga mögött, hiszen az ötven forgatási napból harminc éjszaka zajlott (Magyar Nemzet)

Borítókép: Az ElkXrtuk című film borítója (Fotó: Facebook/ElkXrtuk)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.