Videón, ahogy fiatal szeretőjével folytatott viszonyát ecseteli az óbudai pedagógiai asszisztens

Az LMBTQ-aktivistát azóta szexuális visszaélés gyanúja miatt feljelentették.

Magyar Nemzet
2023. 02. 14. 9:20
20210614 Budapest A pedofilellenes törvényjavaslat egyes módosításai ellen tartott demonstráció résztvevői az Országház előtti Kossuth téren fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexuális visszaélés gyanúja miatt feljelentették a Krúdy Gyula Általános Iskola munkatársát. A negyvenéves LMBTQ-aktivista férfinak saját bevallása szerint egy 15 éves fiú a szeretője. A férfi egy TikTok videóban azt is elmondta: hiába akarják őt feljelenteni, az nem fog sikerülni, ugyanis olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért vagy a Helsinki Bizottság.

Ezen a videófelvételen a közel negyvenéves férfi arról számol be, hogy egy 15 éves fiú a szeretője.  A pedagógiai asszisztens elmondása szerint ez teljesen rendben van, mivel ez nem pedofília, hanem „efebofília”. Mint fogalmaz, „az efebofília azt jelenti, hogy egy 18 éven felüli körül-belül 15-19 évesekig vonzónak találja az adott nem képviselőit, lehet ez fiú is lehet ez lány is, az esetemben fiúkról van szó.” Így folytatja: „és miért nem problémás ez az egész, azt is elmondom. Azért, mert Magyarországon jelenleg a jogszabályok szerint – ott van fent, hogy melyik jogszabály szerint – Magyarországon 18 éven felüli és 14 éven felüli személy létesíthet szexuális kapcsolatot amennyiben ez a 14 éves már beleegyezett. 14-15-16-17 éves beleegyezett” – magyarázkodik a videóban a pedagógiai asszisztens. 

Mint azt lapunk is megírta, az eset kapcsán rendkívüli szülői értekezletet tartottak az intézményben, a tankerületi vezetés pedig tegnap elbocsátotta az LMBTQ-aktivistát. Tényi István szexuális visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett az ügyben. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.