A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Már a baloldali sajtó is válaszokat vár Karácsonytól mozgalmának pénzügyei miatt

Megnémult a főpolgármester, már a 24.hu-nak sem válaszolnak a 99 Mozgalommal kapcsolatos kérdésekre.

2023. 06. 30. 10:54
2019 Budapest Karácsony Gergely főpolgármester nemzetközi sajtótájékoztató Budapest mindenkié Patyolat Bár fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még nem is tudott kiegyenesedni Karácsony Gergely, miután a legújabb titkosszolgálati jelentés váratlanul eltalálta – így értékelte ma megjelent cikkében a főpolgármester legújabb botrányát a 24.hu. Mint az közismert, a Nemzeti Információs Központ által közzétett dokumentumokból kiderült, hogy Karácsony Gergely 99 Mozgalom nevű szervezetének a bankszámlájára összesen 506 millió forintot fizetett be valutában és készpénzben Perjés Gábor önkormányzati képviselő. A történetet tovább színesíti, hogy a mozgalom számlájára még az országgyűlési választások után is érkeztek pénzek, ekkorra már a közösségi oldaluk is inaktívvá vált már. 

Ezeket az anomáliákat gyűjtötték össze a 24.hu ma megjelent cikkében is, kiemelve, hogy 

keresték kérdéseikkel Perjés Gábort, hogy tisztázza a helyzetet. A II. kerületi önkormányzatban képviselőként is dolgozó párbeszédes politikus azonban nem reagált a baloldali portál levelére, sms-eikre és hívásaikra sem. 

Emellett a lap munkatársai keresték Karácsony Gergelyt is. A főpolgármester számára a cikk értékelése alapján az a tétje az ügynek, hogy az önkormányzati választások előtt egy évvel könnyen kiderülhet, hogy hazudott a mozgalma finanszírozásáról, ami kifejezetten támadhatóvá fogja tenni a kampányban. 

A 24.hu kérdéseire egyelőre Karácsony Gergely sem reagált. 

A jobboldali média kérdéseire az elejétől fogva nem reagál sem Perjés Gábor, sem pedig a főpolgármester. 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester nemzetközi sajtótájékoztatója 2019-ben (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.