Orbán Viktor: Béke akkor lesz, ha Brüsszelben változás lesz

A miniszterelnök a Kossuth rádió műsorában fejtette ki álláspontját.

Forrás: Facebook2024. 02. 03. 19:55
ORBÁN Viktor; MELONI, Giorgia
Brüsszel, 2024. január 31. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Giorgia Meloni olasz kormányfõ (b) találkozója Brüsszelben 2024. január 31-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Választás van júniusban. Ha a távolság a választók és a megválasztott vezetők között túl nagy, akkor politikai változás következik be. Magyarul: elzavarják a vezetőket” jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth rádióban, hívta fel rá a figyelmet a Fidesz közösségi oldalán.

„A választások ezért kockázatosak, ha az ember nem jól szolgálja a választók érdekét, akkor bizony elzavarhatják, és időnként el is zavarják. Ez be fog következni szerintem, nagyon könnyen bekövetkezhet júniusban az európai parlamenti választáson. A magyaroknak is lesz módjuk, hiszen mi is részt veszünk ezen a választáson, hogy ebben az elzavarásban közreműködjenek. Béke akkor lesz, ha Brüsszelben változás lesz”

 szögezte le a miniszterelnök, olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Orbán Viktor és Giorgia Meloni (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.