Hajdú Péter válaszolt Pottyondy Edina vádjaira, de Havas Henriket sem hagyta szó nélkül

Az influenszer kifogásolta a Varga Judittal készült interjút.

2024. 03. 31. 21:18
Borítókép: Hajdú Péter a Partizán műsorában (Forrás: képernyőkép, YouTube/Partizán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajdú Péter a közösségi oldalán üzent Pottyondy Edinának, miután a vlogger még csütörtökön bírálta a riporter Varga Judittal készített interjúját.

„Először is örülök, hogy megnézted a Varga Judittal készült interjúmat, és az alapján mondasz véleményt. Bevallom, én is követem a munkásságodat a YouTube-on, és azt is elismerem, hogy kimagaslóan jó vagy a saját műfajodban” – állapította meg Hajdú Péter. Hozzáfűzte ugyanakkor:

Azt viszont el tudom képzelni, hogy interjút többet készítettem már, mint Te, ezért örömmel reagálok észrevételeidre. Bár az is igaz, hogy a mennyiség nem szinonimája a jónak. Erre kiváló példa Havas Henrik munkássága.

Hajdú Péter nem tartja igazságosnak, hogy Pottondy Edina igyekszik a köztársasági elnöki kegyelem kompetenciáját hirtelen az igazságügyi miniszterre átruházni:

Nem szakítva a 25 éves szokásjoggal, ő is aláírta, mert eddig az összes elnöki kegyelmet aláírta az összes igazságügyi miniszter az elmúlt 25 évben.

„Egyébként elmondtam az interjúban, hogy a kegyelmi ügy a Magyar Péter-jelenség origója, ugyanis akkor jött elő azzal a poszttal, amelyben még úgy tűnt, hogy a volt feleségét akarja védeni. Azóta tudjuk, hogy valójában Varga Juditot és ezt a posztot ugródeszkának használta” – idézte fel a riporter.

 

Mindenki ismeri a hangfelvételt, de hogy miért készült, azt kevésbé

Hajdú Péter azt is kiemelte, hogy a hangfelvétel tartalmát mindenki ismeri, ugyanis az már a hazai nyilvánosságban szinte mindenhol elhangzott.

„Nem gondolom, hogy a politikai vagy jogi konzekvenciákról Varga Judittal kellett volna találgatnom. Elfogadva a hangfelvétel létezésének alapvetését, sokkal jobban érdekelt, hogy vajon milyen céllal készítette Magyar Péter” – jelezte. „Még házasságban éltek, és három gyönyörű fiút neveltek együtt. Mi lehetett a célja a hangfelvétellel, amelyet gyermekei édesanyjával készített? Beállítja csengőhangnak? Vagy zsarolni akarta vele? Vagy nyilvánosságra hozni, és feljelentést tenni a Központi Nyomozó Főügyészségen? Edina, a hangfelvételből nem csengőhang lett, így engem érdekelt, hogy juthatott el idáig egy férj” – fejtette ki Hajdú Péter. Rámutatott:

Az interjúból pedig ki is derült, hogy mit tett házasságuk alatt Magyar Péter a feleségével. Egy bántalmazott nő drámáját hallottuk. De most jön az áldozathibáztatás, a relativizálás és a gyalázkodás. Mert a potenciális Messiásról kiderült az igazság. Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod, odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal.

 

 

Borítókép: Hajdú Péter a Partizán műsorában (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.