Az elmúlt napok az autóknak is izzasztóak voltak

Az ország több pontján is kigyulladtak a járművek.

Forrás: Zaol, Szoljon, Haon2024. 08. 27. 18:45
Szeged, 2016. május 14.
Lángoló gépkocsi a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gyakorlatán a szegedi Huszár Mátyás rakparton 2016. május 14-én.
MTI/Kelemen Zoltán Gergely
Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostani meleg az emberek tűrőképességét is próbára teszi. Azonban egyes járműveken is kifogott az elmúlt napok forrósága. Tegnap óta két autó és egy kisbusz is lángba borult.

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy személyautó hétfőn Alibánfa térségében, a 7328-as út 37-es kilométerénél. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók két vízsugárral sikeresen eloltották a lángokat. Az oltás utómunkálatai mellett az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán haladt csak a forgalom – írja a Zaol.

égő autó
Fotó: ZAOL/Máté Milán

Kedden délelőtt is kigyulladt egy személyautó Szolnokon, a Berzsenyi Dániel utcában, az Ifjúság utcánál. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság úgy tudja, hogy az autó motorterében keletkezett a tűz. A járműből előtörő lángok nem veszélyeztették az autó körüli környezetet. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral sikeresen eloltották a lángokat – írja a Szoljon.

Egy kisbusz is kigyulladt ma kora délután Debrecen határában, a 33-as főúton lévő autópálya-csomópontnál. A debreceni tűzoltók a helyszínre érkezésük után két vízsugárral oltották a lángokban álló kisbuszt. Az esetben senki nem sérült meg, de a füst nehezen oszlott él az érintett szakaszon – írja a Haon.

A munkálatok alatt a város felé vezető utat lezárták, csak  egy sávon lehetett közlekedni.

égő furgon
Fotó: HAON/olvasói felvétel

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.