Lázár János nemet mondott a Magyar Péter-féle reality show-ra

Az építési és közlekedési miniszter szerint a Tisza Párt elnöke nem az utasoknak és a vasutasoknak akar segíteni, hanem a kampányának.

2024. 09. 04. 17:48
IMG_3131
20211104 Hódmezővásárhely Beszámoló a tram train-ről. Képen: Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train beruházás kormánybiztosa Fotó: Tábori Szilvia TSz Délmagyarország Fotó: Tábori Szilvia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter előbb bejárást, majd találkozást kért. Mindkettőre igent mondtam. Aztán valami egészen mást kért. Tegnap már megkapta erre is a választ. Nemet mondtam. Elsőre értette is, most, másnapra már nem. Úgy látszik, szükség volt egy új fb-posztra – fogalmazott Lázár János szerda délutáni Facebook-bejegyzésében. 

Az építési és közlekedési miniszter a közösségi oldalán azt is jelezte, hogy Magyar Péter mehet bárhová a vasúton, a munkáját segítik, titkuk nincs, a vasút állapota közös örökség és közös érdek. 

Velem is beszélhet, akár olyan vasúti helyszínen is, amelyikről sok minden elmondható, csak az nem, hogy szebbnek mutatja a valóságot, mint amilyen. Ilyenekre tettem javaslatot, nem egy légkondicionált irodára. Úgy látom, nem az utasoknak és a vasutasoknak akar segíteni, hanem a kampányának. Az előbbiben bárkinek partnere vagyok, az utóbbiban az ellenzék vezetőjének sem. Reality igen, reality show nem

– tette hozzá.

Borítókép: Lázár János építési és közlekedési miniszter (Fotó: Délmagyarország/Tábori Szilvia)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.