Magyar Péter lengyel támogatója is hazánk lejáratásán dolgozik

Michał Wawrykiewiczet is onnan fizetik, ahonnan több magyarországi globalista szervezetet.

2024. 10. 23. 19:36
Tisza Párt megemlékezés
Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter rendezvényén, amelyre a vártnál jóval kevesebben mentek ki, egy hazánkat lejáratni kívánó lengyel politikus is megjelent a színpadon. A Tisza Párt elnöke után ugyanis felszólalt Michał Wawrykiewicz, a lengyel Polgári Platform EP-képviselője.

A lengyel politikus feltűnése Magyar Péter mellett nem lehet véletlen, hiszen ő az, aki Tineke Strik mellett azon dolgozik, hogy Magyarországról lejárató jelentések szülessenek, brüsszeli szaknyelven: árnyékjelentések – írja a Mandiner.

A Magyar Nemzet már beszámolt róla, hogy nem sok jóra számíthatunk az új magyarországi jelentéstevőtől, mivel elhivatott migránsbarát és háborúpárti politikus. A holland zöldpárti képviselő váltotta a szintén zöldpárti Judith Sargentinit.

A lengyel politikussal kapcsolatban az is érdekes, hogy szerepel a National Endowment for Democracy (NED) fizetési listáján is.

A dokumentumok szerint 2022/2023-ban összesen 26 ezer amerikai dollárt kapott tőlük, ami közel tízmillió forint – hívta fel a figyelmet Deák Dániel a közösségi oldalán.

A NED lényegében a CIA fiókszervezete, azért hozták létre, hogy azt a munkát, amit a CIA nem végezhet el, kiszervezzék egy „civil” szervezetnek – ismertette a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Hozzátette: a NED Magyarországon a Partizánt, a K-Monitor Egyesületet, a hazánkat Brüsszelben rendszeresen feljelentgető Magyar Helsinki Bizottságot és a Political Capitalt is támogatja.

Az, hogy a NED és kitartott emberei Magyar Péter tüntetése mögé álltak be, egyértelmű jele annak, hogy a gazdasági és politikai globalista erők új embere a Tisza Párt vezetője

– mutatott rá Deák Dániel.

Déri Stefi a közösségi oldalán ezzel kapcsolatban azt is jelezte, hogy a NED rendszeresen avatkozik be más országok választásaiba. Így történt ez 2022-ben Magyarországon is, közük volt a baloldalhoz guruló dollárokhoz is.

A globalisták nem mentek el. Csak új embert találtak maguknak. Magyar Péterrel visszajutottunk a dollárbaloldaltól a dollárbaloldalig

– jegyezte meg Dér Stefi.

Borítókép: Michał Wawrykiewicz és Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.