Szabó Tímea szavaival adott mattot az ellenzéknek Orbán Viktor

Nagyon nekifeszültek.

2019. 03. 19. 11:17
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy azt az utóbbi időben megszokhattuk, az azonnali kérdések órájában nagyon nekifeszült az ellenzék az Országgyűlésben, hogy sarokba szorítsa Magyarország miniszterelnökét, de ahogy az rendre lenni szokott, ismét ők kaptak mattot.

Pedig az ellenzéki személyeskedésből most sem volt hiány, ám ez a fegyver amellett, hogy nem túl elegáns, visszafelé sült el. Gyöngyösi Márton például a hitelességet kérte számon a magyar kormányon, amire Orbán Viktor válaszát azzal kezdte, hogy a hitelminősítők visszajelzése szerint hiteles, egyre hitelesebb a kormány politikája, sokkal izgalmasabbnak nevezve, hogy ezt a kérdést a Jobbik és frakcióvezetője teszi fel.

A korábban is elképesztő kijelentéseket tevő Gyöngyösi ezután sem állt le, tovább vádaskodott, amire a miniszterelnök nem más, mint Szabó Tímea korábbi (2012-es) szavait idézte: „Gyöngyösi Márton nyílt zsidózásával és Novák Előd állampolgársági listázásával részemről eddig tartott az ügyek mentén való együttműködés. Eljött az a pont, amikor bevállalom, hogy ha egy szavazaton múlik is, akkor sem működöm velük együtt”, majd ezután a kormányfő gratulált mindkét érintettnek.

Sakk-matt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.