Idén kezdődhet a Fallout tévésorozat forgatása

A The Witcher és a The Last of Us után újabb játékszéria kap tévés adaptációt – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo2022. 01. 09. 17:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videójátékok klasszikusan borzalmas filmadaptációit követően felcsillanni látszik a remény, hogy kompetens személyek vezetésével talán mégsem lehetetlen tisztességes mozis és sorozatos feldolgozásokat készíteni az interaktív médiumon már bizonyított szellemi tulajdonokból. 

A Netflixen már két sikeres évadot a háta mögött tudó The Witcher után az HBO jóvoltából már forgatás alatt áll a The Last of Us tévésorozatos adaptációja, következőre pedig az Amazon Prime Video próbálja majd meglovagolni a hullámokat a Fallouttal.

A Deadline értesülései alapján a poszt-apokaliptikus szerepjáték adaptációjáért Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány) és Graham Wagner (Szilícium-völgy) felelnek majd. Producerből sem lesz hiány, filmes oldalról a Westworld alkotói (Jonathan Nolan és Lisa Joy) működnek majd közre, játékos oldalról pedig a Bethesdánál dolgozó Todd Howard és James Altman őrködnek a projekt felett.

Ha minden jól megy, akkor a Fallout feldolgozásának forgatása még idén elkezdődhet, az első részt Jonathan Nolan rendezheti.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.