időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Idén kezdődhet a Fallout tévésorozat forgatása

Forrás: Origo
2022.01.09. 17:13 2022.01.09. 17:13
Idén kezdődhet a Fallout tévésorozat forgatása

A The Witcher és a The Last of Us után újabb játékszéria kap tévés adaptációt – olvasható az Origo cikkében.

A videójátékok klasszikusan borzalmas filmadaptációit követően felcsillanni látszik a remény, hogy kompetens személyek vezetésével talán mégsem lehetetlen tisztességes mozis és sorozatos feldolgozásokat készíteni az interaktív médiumon már bizonyított szellemi tulajdonokból. 

A Netflixen már két sikeres évadot a háta mögött tudó The Witcher után az HBO jóvoltából már forgatás alatt áll a The Last of Us tévésorozatos adaptációja, következőre pedig az Amazon Prime Video próbálja majd meglovagolni a hullámokat a Fallouttal.

A Deadline értesülései alapján a poszt-apokaliptikus szerepjáték adaptációjáért Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány) és Graham Wagner (Szilícium-völgy) felelnek majd. Producerből sem lesz hiány, filmes oldalról a Westworld alkotói (Jonathan Nolan és Lisa Joy) működnek majd közre, játékos oldalról pedig a Bethesdánál dolgozó Todd Howard és James Altman őrködnek a projekt felett.

Ha minden jól megy, akkor a Fallout feldolgozásának forgatása még idén elkezdődhet, az első részt Jonathan Nolan rendezheti.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.