Különösen ötletes a híres gyártó okosprojektora + videó

Leginkább egy kültéri spotlámpára hasonlít az aprócska Freestyle – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo2022. 01. 06. 10:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ügyes mini projektorral bővíti a kínálatát a Samsung. A könnyű hordozhatóság jegyében csak 830 grammos Freestyle 30-100 hüvelykes képet tud kivetíteni a falra, és ugyanazt a szoftvert futtatja, mint a vállalat okostévéi, így bármiféle rákötött másik eszköz nélkül könnyen elérhetőek vele a YouTube-hoz vagy a Netflixhez hasonló szolgáltatások.

Az USB-C kábelen keresztül 50+ wattos töltőről üzemeltethető Pico maximum fényereje 550 lumen, ennek megfelelően a legjobb élményhez érdemes sötétített helyiségben használni. 

Fehér falra vagy vászonra viszont nincs szükség, a kivetítő képes érzékelni az előtte lévő falfelület színárnyalatát, így a nézők által érzékelt színek javítása érdekében átszínezi a kivetített képkockákat. 

A beépített hangszórója 5W teljesítményű, 360 fokban szórja a hanghullámokat.

A FreeStyle-hoz persze opcionális kiegészítőket is árul majd a Samsung, a vízhatlan hordtáskához és a külső akkucsomaghoz hasonló megszokottabb elemek mellett olyan talapzatot is készített hozzá, amellyel világítótest módjára betekerhető az E26-os foglalatú lámpákba. Érdekes még az előtétkiegészítő is, ezzel hangulatvilágításként hasznosítható a projektor.

A termék az Egyesült Államokban már előrendelhetővé is vált, kiegészítők nélkül 899 dollárt (nettó 287 ezer forintot) kér érte a Samsung. A globális forgalmazása a következő hónapokban indul.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Samsung Freestyle (Forrás: Samsung)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.